معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه: در حال حاضر کمبودی در ارائه خدمات سرپایی و بستری برای بیماران مبتلا به آنفلوانزا وجود ندارد.
ذکایی افزود: تعداد موارد مثبت بستری آنفلوانزا در هفته دوم آبان ماه در مقایسه با هفته اول آبان هم ۲.۷ برابر افزایش داشته است.
او با اشاره به اینکه با توجه به روند افزایشی شناسایی موارد مثبت آنفلوانزا، به نظر میرسد حداقل تا انتهای آبان ماه بیماری روند افزایشی خود را داشته باشد گفت: بیماری آنفلوانزا برخلاف بیماری کووید-۱۹، دارای درمان اختصاصی و مؤثری است که با عنوان اسلتامیویر (تامی فلو) شناخته شده و در حال حاضر خوشبختانه کمبودی در ارائه آن در سطح سرپایی و بستری وجود ندارد.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: در حال حاضر این دارو بصورت رایگان با نسخه پزشک متخصص عفونی، داخلی، اطفال، اورژانس و نیز پزشکان عمومی دوره دیده مراکز جامع سلامت در ساعات اداری در مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری واقع در کوچه شریعتی ۷، جنب پایگاه سلامت والفجر و مرکز منتخب کووید-۱۹ واقع در طالقانی ۴۰ جنب مرکز جامع سلامت چمران و در تمامی ساعات شبانه روز در ستاد مرکز بهداشت ساوه و زرندیه عرضه میشود.
ذکایی ادامه داد: امسال نیز مانند سال گذشته واکسیناسیون گروههای پرخطر بطور منظم و از طریق دو بخش دولتی و خصوصی در حال انجام است که تقریبا ۵۰ درصد از مجموع سهمیه ۱۵۰۴ عددی واکسن آنفلوانزای دولتی دانشکده برای زنان باردار و مابقی آن برای گروههای پرخطر در نظر گرفته شده است.