دبیر علمی دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹ ادامه فعالیت رصدخانه اجتماعی با نگاه ویژه به بحرانهای بیولوژیکی را ضروری توصیف کرد.
وی افزود: تعداد ۱۶۰ خلاصه مقاله از استادان، دانشجویان و پژوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه کنگره رسید و پس از اتمام مهلت ارسال آثار، بلافاصله با همکاری داوران برجسته، فرایند داوری خلاصه مقالات آغاز شد و در کوتاهترین زمان ممکن، وضع هر یک از مقالات به صورت سخنرانی یا پوستر مشخص شد و برخی از مقالات نیز که به علت نداشتن کیفیت لازم، رد شدند.
دبیر علمی دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹ گفت: از ۱۶۰ مقاله رسیده به دبیرخانه دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹، تعداد ۱۲ مقاله را استادان، دانشجویان و پژوهشگران سراسر کشور، به صورت سخنرانی ارائه میکنند و ۱۳۰ پوستر، به شرکت کنندگان ارائه میشود.
ساعتچی با اشاره به نقش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در تامین سلامت روانی و اجتماعی جامعه، دستاوردهای این کنگره را ارزشمند و کاربردی عنوان کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: با سیر نزولی شیوع کووید ۱۹، رصدخانه اجتماعی مورد توجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در عرصه اجتماعی با توجه به بحرانهای بیولوژیک، رصدخانه اجتماعی بیش از پیش مورد توجه متولیان نظام سلامت قرار گیرد تا شاهد جریانات سازندهای در بحرانها باشیم.
دومین کنگره رصد اجتماعی کووید ۱۹ از امروز به مدت دو روز، به همت رصدخانه اجتماعی کووید ۱۹ و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شده است و دارای امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان است.