برداشت پنبه در شهرستان خنج از آبان ماه آغاز شده است و تا اوایل دی ماه ادامه دارد.
وی افزود: متوسط عملکرد پنبه در هر هکتار سه تن است و پیش بینی میشود بیش از ۲۷۰ تن طلای سفید در شهرستان خنج تولید شود.
علی پور ادامه داد: در کشت پنبه در شهرستان خنج از بذور یارانهای ارمغان و ساجدی به دلیل مقاومت به شوری، کوتاه شدن زمان زراعت و همچنین مقاومت در برابر آفات استفاده شده است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان خنج ادامه داد: با توجه به افزایش سه برابری کشت پنبه در شهرستان و ترغیب کشاورزان به کشت این محصول، متاسفانه در زمان برداشت، پنبه کاران در زمینه فروش این محصول با مشکل مواجه شده اند که این موضوع سبب میشود در سالهای آینده با کاهش کشت این محصول باارزش مواجه شویم.