متخصصان تغذیه به افرادی که قصد چاق شدن ندارند، توصیه میکنند: در کنار رعایت رژیم غذایی متعادل از نان سبوسدار استفاده کنند.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان این که تنظیم وزن دلیل اصلی ۷۰ درصد مراجعهکنندگان بزرگسال به متخصصان تغذیه است، توصیه کرد: در رژیم غذایی خود تعادل در مصرف انواع گروههای غذایی را مورد توجه قرار داده و از غذاهای متنوع در هر گروه استفاده کنید.
دکتر حامد جعفری افزود: ۲۰ درصد مراجعان نیز کودکانی هستند که به عقب ماندگی در رشد و یا اضافه وزن دچار هستند و ۱۰ درصد دیگر هم به بیماریهای قلبی و عروقی، کبدی، کلیوی و دیابت مبتلا هستند.
او تأکید کرد: انواع میوه و سبزیجات باید در فهرست غذایی مورد توجه قرار گیرد و استفاده از لبنیات کم چرب و گوشت کم چرب، گوشت سفید، روغنهای مایع مفید مثل زیتون نیز در برنامه غذایی گنجانده شود.