مسئول فرهنگی کمیته پارالمپیک ورزش کشور:مربیان فرهنگی، مرجع تحول در نظام ورزشی کشور هستند.
وی در ادامه تقویت بعد فرهنگی ورزش کشور را یک ضرورت دانست و گفت:تیمهای ملی کشورمان از نظر فنی در سطح بالا و مناسبی قرار دارند، ولی لازم است این ارتقا در بخش فرهنگی نیز به بالاترین درجه ممکن برسد.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی مراد آبادی، ورزشکاران را نماینده جمهوری اسلامی ایران در میادین بین المللی دانست و گفت:
اثراتی که امور فرهنگی بر سایر امور اقتصادی، اجتماعی و امنیتی کشور میگذارد، موجب شده است که از فرهنگ به عنوان قدرت نرم یاد کنند و آن را جز لاینفک دیپلماسی کشور بدانند که انتقال این فرهنگ با کمک ورزشکاران در میادین بین المللی اتفاق میافتد.
معاونت فرهنگی پارالمپیک کشور در ادامه اظهار داشت: باابلاغ مصوبات و دستورالعملهای فرهنگی ورزش کشور، کمیته پارالمپیک پیشتاز در برگزاری دورههای فرهنگی بوده که تربیت مربیان مذکور با نگاه کشوری دربین نخبگان فرهنگ کشور براساس عدالت و برحسب شایستگی در حال انجام است.
وی بااشاره به اینکه از ابتدای سال ۹۹ تاکنون ۴۰۰ نفر برای این دورهها شناسایی شده اند، گفت: از این تعداد، ۶۶ نفر پس از گذراندن دورههای تخصصی، شرایط لازم مربیگری را احراز کرده اند که بعضا در اردوهای تیم ملی فعالیت میکنند.
دوره مربیگری فرهنگی سطح ۲ پارالمپیک کشور ۱۰ آبان ماه سالجاری آغاز و به مدت ۳ روز در آکادمی المپیک و پارالمپیک برگزارشد.
همچنین دراین دوره تقریبا ۳۰ مربی فرهنگی که سطح ۳ را گذرانده بودند، دوره تخصصی سطح ۲ را به پایان رساندند.
مراسم اختتامیه این آیین روز شنبه ۱۴ آبان ماه با حضور جمعی از مسولان فرهنگی ارشد کشور برگزارشد که همزمان، مدارک مربیان فرهنگی سطح ۳ نیز اهدا شد.