جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ خراسان رضوی در مهرماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۵ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی
محمدمهدی یعقوبزاده با بیان این در مهرامسال بیش از ۸ میلیون جوجهریزی در استان ثبت شده است ادامه داد: پیش بینی میشود که به این ترتیب تولید گوشت مرغ به روزانه ۵۰۰ تن برسد که کاملا پاسخگوی نیاز استان است.
وی گفت: استان خراسان رضوی روزانه ۵۰۰ تن مصرف گوشت مرغ دارد و سالانه ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخممرغ در استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی تولید میشود.