چغندر یا لبو یکی از محصولات محبوب فصل پاییز است که نقشی موثر در عملکرد استقامتی بدن دارد.
محققان دریافتند چغندر، انگور و آلبالو به در دسترس بودن اکسید نیتریک کمک میکنند، مادهای که عملکرد ورزش استقامتی را در بدن افزایش میدهد.
با ارزیابی دادههای پژوهشهای انجام شده در ۲۵ کشور مختلف، تأثیر مصرف غذاهای غنی از نیترات مفید (معمولا سبزیجات برگ سبز) و غذاهای حاوی پلیفنل (مانند توتها، گیلاس و کاکائو) بر استقامت بدن هنگام ورزش بررسی و مشخص شد که مواد مغذی موجود در ریشه قرمزها، باعث افزایش جریان خون و افزایش اکسیژن ماهیچهها در طول ورزش میشوند و به ورزشکاران کمک میکنند تا عملکرد سریع و بهتری داشته باشند.
همچنین مواد مغذی موجود در چغندر، انگور و آلبالو به سلولهای بدن در برابر تخریب کمک و استقامت ورزشکاران را بیشتر میکنند.