در نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت بر لزوم اصلاح کاستی های طرح نوین عتبات تاکید شد.
اکبر رضایی افزود: مذاکرات با سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت هواپیمایی ایران ایر برای ارائه راهکارهایی که به کاهش مدت سفر بیانجامد، ادامه دارد.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز بر لزوم مطالعه و ارائه راهکارهای اجرایی درخصوص کاهش مدت سفر حج تأکید کرد و از رئیس سازمان حج و زیارت خواست با توجه به اهمیت این موضوع، تدبیر مناسب با حضور مسئولان رده بالای وزارت راه و ترابری اتخاذ و تدوین شود.
این نشست با گزارش رئیس سازمان حج و زیارت درخصوص سفر اخیر هیأت اعزامی به دمشق و مذاکرات انجام شده برای از سرگیری سفرهای زیارتی به سوریه ادامه یافت.
سید صادق حسینی از مشارکت نکردن شرکت های هواپیمایی داخلی برای تأمین پروازهای زیارتی به سوریه و هزینه بالاتر بلیت پروازهای خارجی به عنوان دو نمونه از مشکلات نام برد و ابراز امیدواری کرد که تفاهم نامه تهیه شده برای اعزام کاروان های زیارتی به حرم حضرت زینب و حضرت رقیه (سلام الله علیهما) در سفر آینده وزیر گردشگری سوریه به تهران به امضا برسد.
وی افزود: برای اعزام زائران ایرانی به سوریه راهکارهای دیگری نیز ضمن مشورت با برخی شرکت های هواپیمایی داخلی از طریق کشور ثالث در حال پیگیری است که امیدواریم عملی شود.
در ادامه این نشست حجت الاسلام والمسلمین نواب لزوم اصلاح کاستی های طرح نوین اعزام به عتبات عالیات را یادآور شد و تصریح کرد: با توجه به آسیب شناسی انجام شده، باید مشکلات این طرح هرچه سریعتر برطرف و امکان جذب حداکثری زائران از استان های مختلف فراهم شود.
وی با اشاره به فعالیت آزادبرها در یکی از استانها و انتقاد از اینکه در این استان در قالب طرح سازمان حج، اعزامی انجام نمی شود ادامه داد: رئیس و معاون عتبات سازمان حج و زیارت هرچه سریعتر زمینه اعزام زائران از این استان در قالب طرح نوین اعزام به عتبات را فراهم کنند.
در پایان این نشست معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره دستورالعملهای موجود برای نقل و انتقال فیش های حج تمتع توضیحاتی داد و مقرر شد پیشنهادهای ارائه شده از سوی مدیران، کارشناسان و دست اندرکاران این حوزه به صورت دقیق در نشست های کارشناسی بررسی و برای تصمیم گیری به جلسه شورای برنامه ریزی ارائه شود.