پنج هزار تن انواع مرکبات از سطح ۲ هزار و ۵۱۸ هکتار از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پرتغال، گریپ فروت، نارنج و نارنگی عمده مرکبات سیستان و بلوچستان را تشکیل میدهد که برداشت آنها از مهر آغاز و تا بهمن ماه ادامه دارد.
اردشیر شهرکی افزود: پیشبینی شده است تا پایان فصل برداشت ۲۶ هزار تن مرکبان از سطح باغات سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستانهای دلگان، نیکشهر، سرباز، فنوج، ایرانشهر، قصرقند و کنارک به ترتیب بیشترین سطح کشت مرکبات این استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی اظهارداشت: کشت مرکبات در سیستان و بلوچستان زمینه اشتغال ۲ هزار نفر را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان از نظر تولید انواع میوههای گرمسیری و سردسیری ایران کوچک محسوب میشود .
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کشاورزان و باغداران این استان از سطح ۸۰ هزار هکتار باغات میوه منطقه در سال ۵۲۷ هزار تن انواع میوههای گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید میکنند.