با رعایت شیوه نامههای بهداشتی و تغذیه صحیح و سالم شیوع آنفلوآنزا کنترل میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ پزشک درمانگاه بیمارستان الزهرا گفت: روزانه در این درمانگاه بیش از ۱۵۰ بیمار با علائم شبه آنفلوآنزا یا ابتلای قطعی برای ویزیت به این درمانگاه مراجعه میکنند.
عبدالرحیم صادقیان با بیان اینکه بهترین راه پیشگیری از آنفلوآنزا، رعایت شیوه نامههای بهداشتی به ویژه زدن ماسک، پرهیز از حضور در مکانهای شلوغ و شستن دستها است، افزود: بدن درد، سرفه، آب ریزش بینی و تب از علائم ابتلا به آنفلونزاست.
عضو هیات علمی و استادیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم درباره نحوه تغذیه افراد مبتلا به آنفلوآنزا گفت: بیماران در دوره درمان از مصرف مایعات به ویژه آب ولرم، چای به، به دانه دم کرده، مرکبات مثل پرتقال، لیمو شیرین و نارنگی غافل نشوند.
خانم دکتر صانعی افزود: مصرف شلغم پخته شده و استفاده صحیح از مکملهای غذایی همچون قرصهای ویتامین c و ویتامین d بر اساس دستور پزشک در روند درمان یا پیشگیری از آنفلونزا است.
وی گفت: افراد مبتلا به انفلونزا از مصرف مواد غذایی سرخ شده و فست فودها پرهیز کنند و غذاهای بخار پز، سوپ و دیگر غذاهای سنتی سرخ نشده را در برنامه غذایی خود قرار دهند.