عضو شورای شهر تهران بااشاره به نمای شیشهای ساختمان بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: بر اساس مصوبه شورای شهر در دوره چهارم استفاده از نماهای شیشهای و سکوریتی ممنوع است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، ناصر امانی امروز در یکصدودومین جلسه شورای شهر تهران در واکنش به استفاده از نماهای شیشهای و سکوریتی در ساختمانهای بلندمرتبه در شهر تهران اظهار داشت: اخیرا شاهد هستیم که برخی از نماهای ساختمانی به این شکل در سطح شهر تهران ساخته شده که از آن جمله میتوان به ساختمان شیشهای بیمارستان امام خمینی اشاره کرد، نظیر این ساختمان در بزرگراه حکیم هم احداث شده است.
وی با بیان اینکه شورای شهر تهران در دوره چهارم مصوبهای مبنی بر استفاده از نماهای شیشه های و سکوریتی در شهر تهران داشته است، گفت: با توجه به شرایط ناایمنی در شهر تهران این مصوبه در آن مقطع به تصویب رسید و پرسشی که الان مطرح است اینکه شهرداری بر چه اساسی مجوز استفاده از نمای شیشه های و سکوریتی را در چنین ساختمانهایی داده است؟
امانی افزود: خواهش من از کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران این است که این موضوع را بررسی کند.
شهرداری هنوز به تذکر در باب سامانه شفافیت پاسخ نداده است
این عضو شورای شهر تهران در تذکر دیگری به شهرداری تهران در خصوص عدم پاسخگویی به تذکرات اعضای شورای شهر تهران تصریح کرد: علیرغم اینکه تذکرات بنده با نامه آقایان چمران و سروری به شهرداری ارسال شده است، اما ظاهرا این نامهها در سیستم اداری شهرداری گم شده و هنوز پاسخی به آنها داده نشده است.
وی با بیان اینکه برخی از این تذکرات اهمیت ویژه ای داشته اند، تصریح کرد: از جمله این تذکرات میتوان به تذکر در باب سامانه شفافیت اشاره کرد که هنوز متاسفانه پاسخی به آن داده نشده است.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه حتما پاسخ به تذکرات اعضا از سوی شهرداری پیگیری خواهد شد گفت: البته آقای فروزنده معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران جدولی را در خصوص تعداد تذکرات و پاسخهای داده شده از سوی شهرداری تهران آماده کرده بود، ولی حتما پیگیر تذکرات اعضا و پاسخ منطقی از سوی شهرداری خواهیم بود.
شهردار نتایج تذکرات اعضای شورا را در اسرع وقت اعلام کند
مهدی عباسی عضو شورای شهر تهران نیز در ادامه جلسه امروز شورا، با اشاره به تذکرات مطرح شده از سوی اعضای شورا به شهرداری تهران اظهار کرد: خواهشی که از شهرداری تهران دارم در پاسخ دادن به تذکرات اعضای شورا فوریت را لحاظ و این موضوع را به عنوان یک رکن تعریف کنند و نتایج تذکرات را در اسرع وقت به شورا اعلام کنند.
وی تصریح کرد: بنده در جلسه قبل تذکری را درخصوص شرایط آب تهران مطرح کردم و از سازمان زیباسازی خواستم که در این خصوص اطلاع رسانی را در سطح شهر تهران داشته باشد اگر چه حتما کاری کردهاند، اما بنده حتما از آن اقدامات مطلع نیستم و درخواست میشود که گزارش های این اقدامات به شورا ارسال شود.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ادامه داد: در آستانه روز دانش آموز قرار داریم و شهرداری تهران در سنوات گذشته اعتبارات خوبی را برای مدارس و تجهیزات مورد نیاز آن تخصیص داده بود. به طوری که معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران دستورالعملی را برای همکاری و مشارکت شهرداران مناطق با مدارس تهیه و ابلاغ کرده است و به نظر میرسد که گزارشی نیز از این دست اقدامات باید به شورا ارائه شود.
اقدامات قابل توجهی در منطقه ۱۷ انجام شده است
عباسی در خصوص اقدام اخیر شهرداری منطقه ۱۷ در ارتباط با آسفالت ریزی معابر این منطقه گفت: اقدام قابل توجهی از سوی همکارانمان و مدیران شهری در منطقه ۱۷ انجام شده است که علاوه بر آسفالت ریزی معابر، نهرها نیز اصلاح و تعویض شده است.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز با اشاره به تذکر مهدی عباسی در باب فوریت پاسخگویی از سوی شهرداری تهران به تذکرات اعضا گفت: اگر دوستان تذکری را به فوریت دارند حتما این جمله را مرقوم بفرمایند تا شهرداری هم با سرعت بیشتری پاسخ دهد.
انتقال زبالهها به جنوب شهر تهران کاهش خواهد یافت
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران نیز در جریان جلسه امروز با اشاره به بهره برداری از نخستین مرکز مدیریت یکپارچه پسماند شهری (MRF) گفت: اقدام قابل توجهی از سوی همکارانمان در حوزه خدمات شهری طی چند روز گذشته انجام شد به طوری که قرار است در ۸ پهنه از شهر تهران راه اندازی این مراکز انجام شود.
وی با اشاره به مزیتهای راهاندازی مراکز MRF در شهر تهران گفت: این مسئله باعث کاهش انتقال زبالهها به جنوب شهر تهران خواهد شد. همچنین این امر میتواند در کاهش هزینههای جابجایی زبالهها موثر باشد.
پیرهادی همچنین به تدوین برنامه ۵ ساله چهارم شهرداری تهران اشاره و تصریح کرد: قاعدتا طی چند روز آینده این برنامه به شورا ارسال خواهد شد، اما بنده از شهرداری تهران تقاضا دارم که حتما برنامه ۵ ساله چهارم شهرداری تهران را همراه با اصلاحیه بودجه ۱۴۰۱ و لایحه بودجه شهرداری تهران برای سال ۱۴۰۲ ارسال نکند.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در این خصوص توضیح داد: بررسی هر کدام از این موارد نیاز به کار کارشناسی کمیسیونها دارد و نباید به گونهای عمل شود که این کارها تحتالشعاع قرار بگیرد و باید با دقت نظر این موارد مورد بررسی و پیگیری قرار بگیرد.