رنگین کننده سفره همدانی ها؛
ترشی، نوستالژی فصل پاییز
تبحر کدبانوهای همدانی در تهیه انواع ترشی و آراستن سفره های غذا با این چاشنی خوش طعم و دلپذیر از دیرباز شهره همگان بوده است.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکز همدان، استان همدان دیار ترشی های رنگارنگ و خوش طعم است و انواع مختلف و کم نظیر ترشی با سلیقه و تبحر بانوان کدبانوی این دیار تهیه و به عنوان چاشنی در غذا سرو می شود.
.
- کدبانوهای همدان در تهیه ترشی هایی همچون ترشی هفت لشگر، گردو، خرفه، رازیانه ، لیته، سیر ترشی و ترشی آجیل تبحر دیرینه دارند تا جایی که امروزه از انواع ترشیها ی همدان به عنوان یکی از سوغات اصلی این شهر یاد میشود.
.
مردم همدان از دیرباز ترشی را در کنار همه غذاهای خود استفاده می کردند و بر این باور بودند که ترشی مانع از جذب چربی غذا در بدن می شود.
اگرچه ترشی جزو جدانشدنی سفره های مردم همدان و عادت غذایی دیرینه مردم این خطه است اما مصرف مستمر و بیش از اندازه این چاشنی مضراتی را در پی دارد،که باید به اندازه مصرف شود.
- علت مرغوبیت ترشی های همدان استفاده از سرکه خانگی است که با انگور مرغوب این استان تهیه شده و از طرفی به کار بردن سیر مشهور و منحصر به فرد همدان به طعم دلپذیر آن کمک می کند و البته تبحر بانوان همدانی هم عامل مهمی در مرغوب شدن ترشی های این خطه است.