کاهش مصرف آب، استفاده بهینه از منابع و افزایش بهره وری رویکرد اصلی اجرای طرح الگوی کشت است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر زراعت سازمان جهادکشارزی استان مرکزی گفت: با اجرای این طرح به سمت تولید محصولات اساسی و راهبردی همچون گندم ، جو و کلزا می رویم و محصولات سبزی و صیفی جات را در فضای بسته و با کمترین میزان مصرف آب کشت می کنیم.
کیشانی با توجه به ابلاغ طرح الگوی کشت به استان گفت: براساس این طرح اینکه چه محصولاتی در کجا و چه مقدار و در چه فصلی کشت شود.
او افزود: استفاده بهینه از منابعی که در اختیار داریم و افزایش بهره وری و کارآیی مصرف و نفوذ دانش در بین کشاورزان و مزارع از جمله رویکردهایی است که در این طرح گنجانده شده وبه سمت تولید محصولات اساسی و راهبردی برویم.
مدیر زراعت سازمان جهادکشارزی استان مرکزی توسعه کشت گلخانهای به منظور تولید محصولات سبزی و صیفی جات را یکی دیگر از رویکردهای طرح الگوی کشت عنوان کرد که ما بدنبال این هستیم تا این محصولات را در فضای بسته تولید کنیم.
کیشانی در ادامه گفت: در این طرح وظایفی برای دستگاههای اجرایی ذیربط تعریف شده که با همکاری دستگاهها امیدواریم بتوانیم این طرح را بطور دقیق اجرا کنیم.
براساس اجرای طرح الگوی کشت در سال زراعی جاری بیش از ۲۳۵ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی زیرکشت گندم آبی و دیم، بیش از ۷۰ هزار هکتار جوآبی و دیم و ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار کلزا قرار گرفته است.