متأسفانه در سال های اخیر ما برای آگاهی نوجوانان و جوانان بسیار کم کاری کردیم؛ ما باید برای آن ها تبیین کنیم که آمریکا چه نقشی در بروز مشکلات مختلف در کشور ما و سایر کشورهای منطقه داشته و دارد.
تهیه کننده فیلمهای سینمایی «شب حوراء» و «مردی از جنس بلور» افزود: دانش آموزان در روز سیزدهم آبان با تظاهرات بزرگ و بی نظیرشان علیه استکبار جهانی به پا خاستند و این وظیفه ما است که این روز بزرگ را در تاریخ کشور زنده نگه داریم.
وی ادامه داد: ما در سالهای اخیر روی موضوعات سیاسی که به دشمن اصلی ما یعنی آمریکا میپردازد کم پرداخت کردیم و متأسفانه در سینما از آمریکا که شیطان بزرگ است غافل شدیم؛ البته کارهای ارزشی در حوزه شهدای مدافع حرم، مقاومت اسلامی، جنگ تحمیلی و... در سینما تولید شده، اما آنچه اهمیت داشته و ما از آن غافل مانده ایم این است که به نقش آمریکای جهان خوار در مقابل جمهوری اسلامی ایران و ملت شریف و انقلابی ایران اسلامی اشاره نکردیم. ما باید این بخش را در سینما برجسته میکردیم و اکنون نیز نیاز به مدیرانی داریم که پرداختن به این موضوع بسیار مهم را جزو اولویتهای خود بدانند و از کسانی که تمایل به تولید در این زمینه دارند حمایت کنند.
اصغری در پاسخ به این سوأل که به عقیده شما چرا مدیران همواره دم از حمایت از سینمای استراتژیک و ارزشی میزنند، اما در عمل فیلمهای سخیف و سیاه نما به کرات در سینما تولید شده و در جشنوارههای داخلی و خارجی جولان میدهند اظهار داشت: گاهی آثاری برگرفته از شرایط جامعه تولید میشود و برخی فیلمسازان مهمترین رسالت خود را انعکاس مشکلات اجتماعی میدانند، اما مدیران سینمایی و فرهنگی نباید چنین رسالتی برای خود قائل باشند و باید موضوعاتی را به شکل عملی مورد حمایت قرار دهند که استراتژی کلان کشور یعنی استکبارستیزی را دنبال کند.
این سینماگر در پایان این گفتگو افزود: مدیران فرهنگی باید موضوعات اولویت دار را خودشان بررسی و کارشناسی کنند و از هنرمندان بخواهند در قابل یک پروژه حرفهای این موضوعات را دستمایه کار قرار دهند. مدیران باید آگاه باشند صرفاً با وعده و صحبت هیچ اتفاق نیکی در این زمینه نمیافتد و ما نیازمند توجه ویژه آنها به موضوعاتی نظیر روز بزرگ سیزدهم آبان هستیم.