رئیس کل دادگستری گیلان در سفر یک روزه به بندر آستارا ضمن بازدید از زیرساختهای اقتصادی و عمرانی این شهرستان، با ایجاد معدن قوش داشی حیران مخالفت کرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه برداشت از معدن قوش داشی متعارض با پیوستههای محیط زیستی است، اظهار کرد: ۷۰۰ خانواده در این منطقه زندگی میکنند و تنها منبع آب شرب این مکان چشمه آن است که طبق اظهار نظر کارشناسان با فعالیت این معدن، چشمه خشک شده و بیش از ۱۳۰۰ نفر از آب شرب محروم خواهند شد.
وی با بیان اینکه معدن قوش داشی از میراث کهن، تاریخی و باستانی استان است، تصریح کرد: با دستور رئیس کل دادگستری استان هرگونه برداشت از این معدن ممنوع بوده و اداره کل میراث فرهنگی باید اقدامات لازم در خصوص ثبت تاریخی این معدن را به اتمام برساند.
آقایی در ادامه بازدید از گمرکات آثار اشاره کرد و افزود: بازسازی و تکمیل پروژههای ناتمام محوطه گمرکات باید هرچه زودتر با تأمین اعتبار لازم به مرحله بهرهبرداری برسد.
وی به توضیح بازدید مسئولان قضایی استان از پل تاریخی فلزی با قدمت ۸۰ ساله در مرز آستارا پرداخت و گفت: پل فلزی بین المللی در مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دارای اهمیت ویژه در تجارت بین دو کشور بوده که در جهت تعویض و بهسازی آن مناقصهای برگزار شد که به دلیل عدم شرکت هیچ شرکتی در این مناقضه به بازرسی استان دستور داد شد تا اقدامات لازم در راستای تعمیر و مرمت آن با ترک تشریفات مرسوم آغاز کند.