صرفه جویی یک میلیون دلاری با دستگاههای تولید فناوران دانشگاه شریف
گروهی از پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق شدند دستگاههایی ساخته و توزیع کنند که با وجود تحریمها، نقش اساسی در صنعت برق و حیات آن ایفا میکنند و یک میلیون دلار صرفهجویی ارزی برای کشور دارند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، مدیرعامل شرکت دانشبنیان تولیدکننده این دستگاه گفت: تولید دستگاههای الکترونیکی مورد نیاز برای صنعت برق ، هدف اصلی شرکت ما بوده و در این زمینه دستگاه پایانه راه دور (RTU) برای استفاده در اتوماسیون صنعت برق و در پستهای انتقال و فوق توزیع و دستگاه TPS برای ارتباطی بین پستها را تولید کردیم.
امیرحسین راسخ افزود : به دلیل تحریمها، واردات این دستگاهها به سختی انجام میشود؛ بنابراین تولید این دستگاهها، خدمات پشتیبانی و تعمیر آنها برای صنعت برق کشور حائز اهمیت است.
وی گفت : وزارت نیرو، شرکتهای برق منطقهای همچنین شرکتهای خصوصی پست برقساز از جمله مراکزی هستند که از خدمات ما استفاده میکنند.
تاکنون محصولات شرکت « مجتمعسازان هدف گستر » در بسیاری از برقهای منطقهای مختلف در کشور استفاده شده است و خریداران از محصولات این شرکت رضایت داشتهاند. این شرکت تا پایان سال ۱۴۰۱ از مهمترین محصول خود که دستگاه حامل خط نیرو Power Line Carrier (PLC) است رونمایی خواهد کرد.