برداشت کنجد از هزار و ۸۰۰ هکتار زمینهای زیرکشت در هرمزگان آغاز شده است.
مسعود گرگیج افزود: کنجد یکی از محصولات کم آب بر است که در اجرای طرح الگوی کشت در استان اجرا شده است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: مصرف کم آب، قیمت خرید مناسب در بازار و کیفیت بالای تولید از مهمترین مزایای کشت کنجد است.
بیشتر بخوانید: برداشت شمام از زمینهای کشاورزی بندر خمیر
گرگیج افزود: محصول تولید شده به کارخانههای روغن گیری در استانهای تهران، اصفهان و خراسان رضوی فرستاده میشود.
وی گفت: امسال کشت و برداشت دانههای روغنی و محصولات کشاورزی اساسی در دستورکار است.
بیشترین سطح زیرکشت کنجد در هرمزگان، در شهرستان حاجی آباد است.
کنجد در هرمزگان اوایل تابستان کشت شد.