۳۰۰ گردشگر سلامت تاجیکستانی، در مشهد خدمات درمانی و بستری دریافت کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۳۰۰ گردشگر سلامت
دکتر شاپور بدیعی در حاشیه بازدید وزیر بهداشت تاجیکستان از بیمارستان ولایت مشهد افزود: با هدف توسعه گردشگری سلامت دانشگاه در تلاش هستیم تا مشهد را به عنوان قطب درمان منطقه معرفی و با گسترش خدمات، زمینه جذب گردشگران سلامت را بیش از پیش فراهم کنیم.
وی افزود: در بازدید وزیر صحت و تندرستی تاجیکستان از ظرفیتهای بیمارستان ولایت اعم از اتاق عملها و فرآیندهای هوشمندسازی بیمارستان و همچنین بانک چشم مقرر شده است فناوری ایجاد و بهره برداری بانک اعضا مانند بانکهای چشم و پوست به تاجیکستان آموزش داده شود تا این کشور بتواند در حوزه پیوند اعضا ارتقا یابد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: قرار است کارشناسان خبرهای از این دانشگاه برای بررسی فرآیندهای اجرایی لازم و ارتقا سطح درمان به تاجیکستان اعزام شوند.