مهمترین عامل برای جلوگیری از اثرگذاری سوء آشوبگران در جامعه ، رعایت دقیق دستورالعملهای پدافند غیرعامل است
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، «سیدمحمود حسینی پور» در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان مازندران که با حضور سردار سرتیپ پاسدار «محمدعلی قمی اویلی» رئیس حقوقی و بازرسی سازمان پدافند غیرعامل کشور در ساری برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت مدافعین امنیت در شهرستان آمل، افزود نیازمند توجه جدی به دستورالعملهای مجموعه ستادی پدافند غیرعامل از سوی مدیران استانی و ارشد هستیم.
وی با اشاره به این که نباید به دستورالعملهای پدافندی به عنوان اولویت درجه ۲ نگاه شود، ادامه داد: مدیران باید مروری بر دستورالعملهای پدافند غیرعامل داشته باشند و تمامی الگوهای آن را در عمل اجرایی کنند.
حسینی پور به شعار «برای مردم، پدافند دانش بنیان، حفاظت از زیرساختها و تداوم کارکردها» برای هفته پدافند غیرعامل امسال اشاره کرد و گفت: این شعار باید الگوی همه مدیران در مسیر مدیریتشان باشد.
وی بر جلوه گری پدافند غیرعامل در شرایط بحرانی به خصوص اغتشاشات اشاره و تصریح کرد: مهمترین عامل برای جلوگیری از اثرگذاری آشوبگران رعایت دقیق دستورالعملهای پدافند غیرعامل است که نباید از سوی هیچ مدیری نادیده گرفته شود. خوشبختانه مردم اجازه ندادند تا آشوبگران و حامیان خارجی آنها پیشروی کرده و عصبانیت دشمن نیز از همین است.
حسینی پور تاکید کرد: هدف اصلی دشمن و نمایندگان آشوبگر آنان در داخل ایجاد نارضایتی از طریق تخریب خدمات عمومی است تا مردم را عصبانی و به تعداد معترضین بیافزایند.
استاندار مازندران همچنین به مصرف بیرویه انرژی نیز اشاره کرد و ادامه داد: در این بخش باید با فرهنگ سازی و ایجاد ساز و کارهای قانونی بر مدیریت مصرف تاکید شود.
حسینی پور اذعان داشت: نباید فقط به فرهنگ سازی تکیه کرد، زیرا بهترین مسیر در حوزه مدیریت مصرف، قانون گذاری مناسب، نظارت و واقعی سازی قیمتهای حاملهای انرژی به عنوان عامل بازدارنده است.
وی از مدیران خواست تا هرچه سریعتر از عملکرد خود در حوزه پدافند غیرعامل گزارشی تهیه کرده و به استانداری ارائه کنند و بیان کرد: برای دستگاههای خاطی در بخش پدافند غیر عامل و همچنین در مدیریت نامناسب مصرف انرژی توبیخهایی در نظر گرفته شده است.
استاندار مازندران با اشاره به ورود به فصل سرما بر ذخیره سازی به موقع نهادهها و مجموعههای خدماتی خصوص و دولتی اشاره کرد و گفت: باید به صورت میدانی این مسئله مورد بررسی و بازرسی قرار گیرد و کوتاهی در این بخش دیده نشود.