برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت تولید ۳ هزار و ۳۰۰ واحدهای صنعتی
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: امسال افزایش ظرفیت تولید سه هزار و ۳۰۰ واحد در کشور از طریق حمایت دستگاهها و بانکها برنامه ریزی شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، عزیزالله قربانی معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در
نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قزوین افزود: در حوزه احیای واحدهای راکد نیز راه اندازی ۲ هزار واحد تولیدی در سال جاری هدفگذاری شده است.
وی گفت: یکی از اولویتهای ما برای افزایش ظرفیت تولید و احیای واحدهای راکد، صنایع پایین دستی پتروشیمی و شیمیایی است.
این مسئول گفت: در قالب تفاهم نامه از ظرفیت شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای احیای واحدهای راکد در صنعت پایین دست پتروشیمی استفاده میکنیم.
قربانی گفت: از آنجا که قزوین از قطبهای صنایع پایین دستی پتروشیمی به شمار میرود، به عنوان پایلوت اجرای این تفاهم نامه در این بخش از صنایع انتخاب شده است.
وی اضافه کرد: تعامل و همراهی دستگاهها برای احیای واحدهای راکد ضروری بوده و در این شرایط یک تکلیف شرعی و قانونی است.
فعالیت ۲۶۱ واحد در حوزه صنایع پایین دستی پتروشیمی
رضا صفاری مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قزوین هم گفت: ۲۶۱ واحد بهره بردار در شهرکها و نواحی صنعتی استان قزوین در حوزه صنایع پایین دستی پتروشیمی و همچنین شیمیایی فعالیت میکنند که ۴۰ واحد آن راکد و تعطیلند .
این مسئول گفت: نهضت احیای واحدهای تولیدی راکد و تعطیل در کشور به راه افتاده و با توجه به ظرفیتهای قزوین در بخش صنایع، این استان به عنوان پایلوت عارضه یابی و احیای صنایع پایین دستی پتروشیمی برگزیده شده است.
وی اظهار داشت: در راستای تفاهم نامه میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی، برای احیای واحدهای راکد صنایع پایین دستی پتروشیمی از همه ظرفیتها استفاده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قزوین گفت: پیرو این تفاهم نامه ۱۶۲ واحد پایین دستی صنایع پتروشیمی و شیمیایی مستقر در شهرکهای صنعتی قزوین عارضه یابی شدند.
این مسئول با بیان اینکه نزدیک به یک سوم واحدهای تولیدی بهره بردار در شهرکهای صنعتی قزوین صنایع پایین دست پتروشیمی و شیمیایی هستند، خاطرنشان کرد: احیای واحدهای راکد صنایع پایین دست پتروشیمی کمک بزرگی به رونق تولید و اشتغال در استان قزوین خواهد کرد.
وی همچنین یادآور شد: ۱۴۱ واحد راکد در شهرکها و نواحی صنعتی استان قزوین در وضعیت راکد قرار دارند که برای احیا و بازگشت آنها به چرخه تولید برنامه ریزی میکنیم.
هزینههای بالای تولید و مواد اولیه، دشواری در تامین مواد اولیه، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش، تعدد قوانین و مقررات و تغییر مکرر از جمله چالشها و مشکلاتی بود که صنعتگران صنایع پایین دستی پتروشیمی در قزوین آنها را در این نشست مطرح کردند.