مسئول دبیرخانه همایش بین المللی فقه و تربیت گفت: تاکنون ۱۳۶ مقاله به همایش بین المللی ارسال شده است.
وی در ادامه به فرازهای مختلف ارتباط فقه و تربیت اشاره کرد و با بیان این که تاکنون ۱۳۶ مقاله به این دبیرخانه همایش فقه و تربیت ارائه شده است، گفت: با مشارکت مراکز آموزشی پژوهشی حوزوی و دانشگاهی، تاکنون ۱۰ پیشنشست علمی برگزار و کارگاههای روش پژوهش تخصصی در عرصه فقه و علوم تربیتی برپا شده است.
حجتالاسلاموالمسلمین صالح گزارشی از تشکل ۲۰ جلسه کمیته علمی و محتوایی همایش بینالمللی فقه و تربیت ارائه کرد و یادآور شد: ۲۰ نهاد و مجموعه حوزوی و دانشگاهی در فرایند برگزاری همایش بینالمللی فقه و تربیت همکاری داشته، مقالات برتر این همایش در ISC ارائه خواهد شد.
وی پیشینه و سیر تحول مطالعات فقه التربیة را مهم ارزیابی نمود و اذعان داشت: در همایش بینالمللی فقه و تربیت؛ جریانشناسی مطالعات فقه تربیت، آسیبشناسی و آینده پژوهشی و ظرفیتهای تربیتی فقه و نقش آن در اهداف، مراحل، روشها، عوامل و موانع تربیت بررسی میگردد.
نماینده جامعةالمصطفی العالمیة تعامل فقه و تربیت را از دیگر بخشهای این همایش بینالمللی توصیف کرد و با بیان این که ساحتهای مختلف فقه تربیت در عرصههای اخلاقی، سیاسی، خانوادگی، اقتصادی، عاطفی، جنسی و جسمانی و... احصا و بررسی خواهد شد.
وی ارائه تحلیل تربیتی موضوعات و ابواب فقه را از دیگر بخشهای همایش بینالمللی فقه و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: حجاب و پوشش، امربهمعروف و نهیازمنکر، حکومت و ولایتفقیه، خمس و زکات، ازدواج و طلاق و ... از جمله محورهای این بخش از همایش هستند.
حجتالاسلاموالمسلمین صالح با تأکید بر این که همایش بینالمللی فقه و تربیت ۳ ماه دیگر در مشهد مقدس برگزار می شود تصریح کرد باتوجهبه نظریهپردازیهای ارزشمند آیتالله اعرافی در عرصه فقه التربیة از ایشان دعوت میشود تا ضمن حضور در این همایش بینالمللی، بهعنوان سخنران اصلی روز برگزاری همایش به بیان نکته نظرات و دیدگاههای نظریهپردازانه عرصه فقه و تربیت بپردازید.