طبق آمار سازمان جهانی بهداشت، نرخ مرگ و میر نوزادان، در کشورمان کاهش داشته و شاخص امید به زندگی هم ارتقا یافته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امید به زندگی در کشورمان به چند دلیل افزایش پیدا کرده که میتوان گفت مهمترین آن، کنترل شاخص مرگ و میز نوزادان در بدو تولد بود.
رئیس زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی میگوید: در سال ۱۹۷۹ امید به زندگی در کشورمان ۵۴ سال بود، در حالی که همان سال در دنیا ۶۲ سال بود، در سال ۱۹۹۱ منحنی ما به دنیا رسید، یعنی تقریبا میانگین دنیا ۶۵ سال بود بود و میانگین ما هم ۶۵ سال شد، در سال ۲۰۲۰ میانگین دنیا ۷۲ سال و میانگین ما به ۷۶ سال رسید، یعنی منحنی ما رشد قابل توجهی داشت که از میانگین جهانی هم بالاتر رفت.
طبق آمار سازمان جهانی بهداشت، نرخ مرگ و میر نوزادان، کاهش داشته و از متوسط جهانی هم پایینتر است.
شروین بدو، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان بیان داشت: در حال حاضر در زمینه سلامت کودکان و نوجوانان، بر حسب شاخصها که شامل مرگ و میر زیر ۵ سال، مرگ و میر نوزادان و پوشش واکسیناسیون جزء رتبههای برتر منطقه هستیم.
دکتر مجنون، فوق تخصص قلب کودکان با اشاره به اینکه پیشرفت در زمینه بیماریهای قلبی کودکان، بیشتر از سایر بیماریها به چشم میخورد، افزود: در زمینه جراحیهای قلب کودکان و آنژیوگرافی و هم در زمینه تشخیصی پیشرفتهای قابل ملاحظهای داشتیم و نزدیک به سطح اول دنیا هستیم.
همه کودکان مستحق دریافت مراقبتهای پزشکی باکیفیت هستند تا جایی که ماده ۶ بند ۴ قانون سند ملی حقوق کودک و نوجوان هم بر آن تاکید دارد.
شروین بدو، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان میگوید: پیشرفتهایی که در زمینه پژوهشهای مرتبط با سلامت، مخصوصا سلامت کودکان انجام شده بر اساس نیازهای جامعه صورت میگیرد که باعث شده توجه به امر سلامت کودکان بیشتر شده و پژوهشها عملیتر شوند.
سی و چهارمین همایش بیماریهای کودکان و بیستمین همایش پرستاری کودکان از ۵ تا ۸ آبان ماه در محل سالنهای کنفرانس بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار میشود.