کمیتهها و شوراهایی که امور اداری را بر زمین گذاشتند تجمیع و در قالب چهار کارگروه فعال شده اند.
مخلصالائمه در نشست شورای توسعه و برنامهریزی روز پنجشنبه استان مرکزی افزود: این کارگروهها با هدف رفع ناکارآمدی ایجاد شدهاند اما به نظر میآید، ناکارآمدی را تشدید کردهاند.
او گفت : هماکنون ۴۲ شورا، ۴۱ کمیسیون، ۲۴ کمیته، ۳۲ کارگروه، ۲۰ ستاد و ۱۲ هیات در استان مرکزی نظام اداری استان را ناکارآمد و غیر فعال کردهاند.
استاندار مرکزی گفت: نقصی به آیین نامه سال ۹۸ نیست و قانونی است که ذیل آن چهار کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری، کارگروه گردشگری، امور زیربنایی، عشایر و آمایش سرزمین، کارگروه اجتماعی، فرهنگی، اجتماعی، زنان و خانواده و کارگروه آموزش و فناوری تشکیل شده است.
مخلص الائمه افزود: بسیاری از کمیتهها و شوراها که موجب شده بود امور بر زمین بماند اکنون تجمیع شده و چهار کارگروه ایجاد شده است.
او گفت : باید در نشستها با توجه به موضوع پژوهشی، برخی استادان منتخب در کارگروه ها حضور داشته باشند و نیز در برخی از جلسات از ظرفیت علمی دانشجویان نیز در جلسات استفاده شود.
استاندار مرکزی گفت: در گزارش عملکرد برنامه ششم توسعه ارائه شده دانشگاه علوم پزشکی اراک، بسیاری از موارد قابل رفع است و میتوان در قالب برنامه تحولی و اجرایی مشکلات را حل کرد.
مخلص الائمه گفت : در این گزارش برخی تعهدات در برنامه ششم توسعه مانند حوزه مرگ مادر باردار و کودک محقق نشده و برخی موارد نیز مشکلات اعتبارات و برخی مشکلات در حوزه عملکرد مدیریتی را شامل میشود و باید این مهم در کار گروه زنان و خانواده موارد مورد نظر مورد بررسی قرار گیرد.
استاندار مرکزی گفت: مشکلات فضای بهداشتی و درمانی ، کمبود نیروی انسانی از عمده مشکلاتی است که اکثر دستگاه های اجرایی با آن مواجه هستند.
در این نشست دستگاه های اجرایی استان شامل دانشگاه علوم پزشکی، بیمه سلامت، جمعیت هلال احمر عملکرد برنامه ششم خود را در صفحه نمایش سالن جلسات استانداری ارایه کردند.