انار پخته آنتی بیوتیک قوی برای درمان هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریهها است.
کارشناسان تغذیه معتقدند که انار ویتامینی دارد که در پیشگیری از کم خونی و فقر آهن افراد و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و پیشگیری از آلزایمر و کاهش فشار خون بسیار موثر است.
پتاسیم موجود در این میوه باعث پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و همچنین پوکی استخوان در زنان بعد از یائسگی میشود.
با پختن انار آنتی بیوتیک در آن به وجود میآید که میتواند هر عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد، گوش درد و عفونتهای ریوی را درمان کند.
انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه حرارت ببیند و از درون پخته شود. فقط دقت کنید که نسوزد برای همین باید گاهی آن را بچرخانید. پس از پخته شدن پردهها و رگههای داخل آن را با دانههای انار را شب قبل از خواب میل کنید.
در صورت ابتلا به عفونتهای خیلی شدید بهتر است از این روش درمانی به مدت سه شب استفاده کنید.