آزمایشگاههای همکار استاندارد نقش مهمی در تامین سلامت موا د غذایی دارند و با نظارت تخصصی، شانس این تولیدات را برای عرضه در بازارهای خارجی افزایش میدهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه،
سلیمیان مدیرآزمایشگاه می گوید : در کنار کنترل کیفی نمونههای مواد غذایی تولید شده، آموزش و مشاوره تخصصی را برای کمک به استانداردسازی محصولات بر عهده گرفته اند و تاکنون بیش از صد مدیر کنترل کیفیت از کارخانه های تولید مواد غذایی استان را آموزش داده اند .
متولیان استاندارد استان میگویند: این آزمایشگاههای مستقل بازوی توانمندی برای نظارت بر سلامت مواد غذایی در استان هستند و در کنار بازرسیهای میدانی نقش مهمی در تعیین سلامت غذایی دارند.