یک نماینده مجلس شرکتهای خلاق را دعوت کرد تا از طریق شناسایی پتانسیلهای نواحی مختلف کشور، به جای پایتخت و کلانشهرها مسئله فعالیت در دیگر استانها را نیز در نظر بگیرند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس در ادامه افزود: نمایندگان مردم در مجلس بسیار تلاش کردند تا از طریق تصویب قوانینی مانند قانون تسهیل کسب و کار و قانون جهش تولیدات دانشبنیان، همه ظرفیتهای قانونی را برای حل مشکلات این شرکتها و تقویت هر چه بیشتر آنها به کار گیرند.
زارعی کیاپی با اشاره به پتانسیلهای فراوان حوزه انتخابیهاش در مازندران گفت: این بسیار مهم است که شرکتهای خلاق در همه مناطق کشور به صورت متوازن رشد کنند و تنها مختص به پایتخت یا چند کلانشهر دیگر نباشند.
وی افزود: این شرکتها باید مزیتهای هر منطقه را در نظر بگیرند و از طریق ابزار خلاقیت و فناوری، این مزیتها را به ثروت و رشد اقتصادی تبدیل کنند.
زارعی کیاپی افزود: ما در مازندران بسترهای بسیار مناسبی برای رشد هر چه بیشتر کشاورزی داریم. کشاورزی مدرن تنها به تولید انبوه محدود نمیشود و مسئله سلامت غذا و تامین به موقع و به هنگام نیز بسیار حیاتی است. به فعالان خلاق توصیه میکنم فرصتهای نهفته در این خطه از کشور را درک کنند. رساندن محصولات مازندران به بازارهای صادراتی، تولید اپلیکیشنها و سایتها به زبان کشور مقصد صادراتی، تولید آپهای ارتباط میان کشاورز و مصرف کننده نهایی و همچنین تسهیل حمل و نقل محصولات کشاورزی از طریق محصولات خلاقانه، میتواند کشاورزی را در این ناحیه از کشور متحول کند.
بنا بر اعلام مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، این عضو قوه مقننه ضمن اشاره به برخی چالشها که شرکتهای خلاق با آنها مواجهاند، بیان کرد: برخی مواقع جوانان خلاق در رابطه با مسائل مرتبط با پارکهای علم و فناوری به بنده مراجعه می کنند، از این تریبون اعلام میکنم که آمادگی دارم تا هر آنچه در توان دارم برای حل مشکلات این قشر فرهیخته به کار گیرم، یقین دارم دیگر نمایندگان نیز چنین همت و نظری دارند.