کارشناس تغذیه میانسالان استان کرمانشاه گفت: مادران برای اعضای خانواده پخت غذاهای کم چرب، کم نمک، کم شیرین را به عنوان الگوی خود قرار دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه،
وی افزود:مادران با ایجاد ذائقه سالم در کودکان نقش بسیاری در کنترل بیماریهای غیر واگیر شایع در جامعه همچون پوکی استخوان، فشار خون بالا، دیابت، سرطان و چاقی دارند.
کارشناس تغذیه میانسالان استان کرمانشاه گفت: مصرف نمک زیاد خطر پوکی استخوان را افزایش میدهد و بهتر است بانوان نمکدان سر سفره غذا نگذارند همچنین باید در مصرف نوشابه با افزایش خطر ابتلا به پوکی استخوان احتیاط شود.
افضلی با بیان اینکه فست فودهای پرچرب و پرکالری نیز موجب تهدید سلامت و چاقی شماست ادامه داد: باید برای کنترل وزن بدن بخشی از مسیر روزانه خود را پیاده طی کنیم.
وی بیان داشت: کم خونی، ضعف عضلانی، مستعد شدن بدن به ابتلای انواع عفونتها نیز از عوارض سو تغذیه است.
کارشناس تغذیه میانسالان استان کرمانشاه گفت: در هرم غذایی از انواع سبزی موجود و در دسترس مثل کاهو، خیار، گوجه فرنگی، انواع فلفل، انواع کلم و هویج روزانه ۳ تا ۵ واحد مصرف کنند.
افضلی با بیان اینکه روزانه ۲ تا ۳ لیوان شیر و لبنیات استفاده کنند افزود:۶ تا ۱۱ واحد نان و غلات و ۲ تا ۳ واحد گوشت و حبوبات در مصرف روزانه توصیه میشود.
وی بیان داشت:برای مثال یک کف دست نان، نصف لیوان ماکارونی پخته یا برنج، غلات مانند گندم و جو میتواند یک واحد از گروه نان و غلات باشد.
کارشناس تغذیه میانسالان استان کرمانشاه گفت: با مصرف روزانه حبوبات به سلامت خود و جلوگیری از چاقی و بیماریهای قلبی کمک کنیم مصرف نان سبوس دار نی زا ابتلا به چاقی و دیابت کمک میکند.