کشت محصولات سبزی و صیفی در ۵۰ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان، بر اساس الگو آغاز شده است.
رضا امیری زاده افزود: در هرمزگان ۲۹ محصول بر اساس الگو کشت میشود که ۱۷ محصول آن سبزی و صیفی است.
وی گفت: براساس الگو، کشت متناسب با زمین و شرایط آب و هوایی هر منطقه صورت میگیرد.
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: هرمزگان جز استانهای برتر در زمینه اجرای الگوی کشت است.
امیری زاده افزود: مهمترین محصولات سبزی و صیفی که در استان کشت میشود خیار، گوجه فرنگی و پیاز است.
وی گفت: برداشت محصولات سبزی و صیفی از نیمه آبان آغاز میشود و تا خرداد سال آینده ادامه دارد.
بیشتربخوانید: گوجه فرنگی بخش احمدی حاجی آباد به بازار آمد
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: امسال علاوه بر سبزی و صیفی، کشت محصولات اساسی از جمله گندم، جو و کلزا نیز در دستورکار قرار دارد.
هرمزگان در فصل سرد سال یکی از مهمترین استانهای تامین کننده محصولات سبزی و صیفی کشور است.