لوبیا قرمز یکی از انواع رایج لوبیا است که نباید از خواص اعجاب انگیز آن غافل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، لوبیا قرمز یکی از انواع رایج لوبیا بوده و به جهت شباهت ظاهری آن در شکل و رنگ به کلیه، به نام لوبیا کلیوی نامگذاری شده است.
این لوبیا رنگی قهوهای مایل به قرمز داشته و زمانی که پخته میشود، طعم و مزه ملایمی دارد، ضمن اینکه در هنگام پخت، به راحتی طعم و مزه هر گونه ادویه را به خود جذب میکند.
مقدار بالای کربوهیدراتهای پیچیده و فیبر رژیمی در لوبیا قرمز سطح کلسترول در خون و در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش میدهد.
این نوع حبوبات گزینهای سالم برای بیماران دیابتی است که به دلیل شاخص گلیسمی پایین، محتوای قند در بدن را متعادل نگاه داشته و خطر ابتلا به دیابت را تا حد بسیار زیادی کاهش میدهد و از آن پیشگیری میکند.
لوبیا قرمز حاوی محتوای بالایی از پروتئین است و میتواند به عنوان یک جایگزین مناسب و بزرگ برای گیاهخواران باشد که گوشت مصرف نمیکنند و میتوان از آن به عنوان گوشت قرمز بدون نگرانی استفاده کرد.
اگر از یبوست رنج میبرید، حتما لوبیا قرمز را در برنامه غذایی خود جای دهید، زیرا الیاف غذایی نامحلول موجود در آن حرکت رودهای را آسان کرده و به کاهش یبوست کمک میکنند.
نکته قابل توجه درباره لوبیا قرمز، تاثیر آن در درمان آب مروارید و پیشگیری از ابتلا به این بیماری چشمی است و وجود ویتامین b۳ سبب شده نقش مهمی در این زمینه ایفا کند.