رئیس ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور گفت: سعی کرده ایم رابطهای بین امامزادگان و مسابقات قرآنی در مراحل استانی و ملی برقرار کنیم؛ یکی از ثمرات این کار این است که در این فضای کالبدی (بقاع متبرکه و امامزادگان) قرآن و عترت معنادار میشود.
رئیس ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور به توسعه کرسیهای تلاوت، مفاهیم، حفظ و تفسیر قرآن کریم در بقاع متبرکه و امامزادگان اشاره کرد و گفت : در حدود دو هزار بقعه امامزادگان وجود دارد که ظرفیت برگزاری چنین برنامههایی را دارند. هر چقدر که برنامه قرآنی در امامزادگان بیشتر برگزار شود ما استقبال میکنیم.
خاموشی با اشاره به اینکه فعالیت قرآنی یک فعالیت بینالمذاهبی است، تاکید کرد: این یعنی فعالیت قرآنی در هر کجای کشور برگزار شود با توجه به گرایش های مذهبی، همه از آن استقبال میکنند، یعنی شیعه و سنی همه بر سر یک کرسی تلاوت مینشینند. بنابر این این قبیل فعالیتها را باید بیش از پیش گسترش دهیم.
وی به تعطیلی بسیاری از مسابقات قرآن در ایام کرونا اشاره و اظهار کرد: با وجود تعطیلی مسابقات متعدد، اما مسابقات قرآنی در کشور تعطیل نشد و این توفیق دست داد تا با همکاری دوستان فناور به صورت شبکههای خاص مسابقات را در سطح استانی و ملی و حتی در سطح بینالمللی برگزار کنیم. برخی از کشورها از این تجربه در مسابقاتشان استفاده کردند و جا دارد به همین واسطه به جامعه قرآنی تبریک بگویم که توانستیم با تجربهای جدید در این عرصه فعالیت کنیم.
رئیس ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور از پیگیریهای شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای توسعه فرهنگ قرآنی در زمینه مسابقات قرآن، قدردانی کرد و گفت: اگر بتوانیم قبل از برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن گزارشی از این رویداد در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی قرائت شود، بسیار به ما کمک خواهد کرد.