برداشت میوه «به» یا همان هیوا از ۳۶۰ هکتار از باغات شهرستان کوثر آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اردبیل؛ امسال پیش بینی می شود ۲ هزار و هفتصد تن از این محصول در شهرستان کوثر تولید شود.
خواص به، بیشتر مربوط به آنتی اکسیدان هایی می شود که این میوه آزاد می کند. آنتی اکسیدان ها برای کاهش التهابات، عفونت و حفظ بافت سلولی بدن باید در تغذیه ما قرار بگیرد. آنچه که تحقیقات انجام شده نشان می دهد، این میوه حاوی آنتی اکسیدان های کاهنده التهابات می باشد. از جمله این آنتی اکسیدان ها می توان به فلاونول های کوئرستین و کامفرول اشاره کرد که در برابر بیماری های مزمن مقاومت بدن را افزایش می دهند.
برای پیشگیری از آسیب بیماری هایی مثل کولیت به بافت روده و ایجاد التهاب، خاصیت به مورد توجه می باشد. طبق آزمایش های انجام شده این میوه تاثیر چشمگیری داشته و به همین دلیل برای اختلالات گوارشی در سراسر دنیا مصرف می شود.
از آب یا عصاره به می توانید برای کنترل باکتری های عامل ایجاد زخم معده بهره ببرید. این میوه نه فقط برای پیشگیری بلکه برای درمان زخم معده نیز کاربرد دارد. این موضوع نیاز به بررسی بیشتری داشته اما نشانه تاثیر مثبت خاصیت به، روی معده می باشد.
برای رفع این مشکل در کنار داروهای مصرفی به عنوان مکمل می توانید از فواید میوه به بهره ببرید. به خصوص که آزمایش روی زنان باردار و کودکان بسیار مثبت بوده و تاثیر قابل ملاحظه این میوه را نشان می دهد.
میوه به با جلوگیری از فعالیت سلول های حساسیت زا، نشانه های آلرژیک را در ما کمتر می کند. در برخی از داروهای ضد حساسیتی برای جلوگیری از آبریزش بینی عصاره به بکار رفته است. طبق آزمایش های انجام شده علاوه بر میوه، هسته به نیز در درمان حساسیت تاثیر گذار می باشد.
مطالعات و آزمایشات انجام شده روی به نشان دهنده خاصیت ضد باکتریایی این میوه برای بدن می باشد. در واقع این میوه مانع رشد برخی از باکتری های خطرناک شده و در نتیجه موجب ایمنی بیشتر بدن می شود. با وجود درصد ویتامین C موجود در به، میزانی از این ویتامین که لازم برای مقاومت بدن بوده، جذب می شود. همچنین فیبر این میوه به قدری بوده که موجب ایجاد باکتری های سالم در دستگاه گوارش می شود.
بانوان معمولا در ابتدای دوران بارداری دچار حالت تهوع شده و نیاز به تغذیه مناسب برای کنترل این موضوع دارند. با توجه به مطالعه ای که روی زنان باردار انجام شده، اثر میوه به بیشتر از ویتامین B6 روی علائم تهوع بوده است. حتما احتیاج به تحقیق بیشتری بوده با این حال در برخی موارد می توان از خاصیت به بهره برد.
با مصرف به کالری خیلی کمی جذب بدن شما شده اما مهمترین فیبرهای لازم برای دستگاه گوارش را مصرف خواهید کرد. یکی از بهترین مکمل های غذایی در فصل سرما برای کاهش وزن میوه به است. جهت سوخت و ساز بدن شما در حین ورزش کربوهیدرات ها و ویتامین های این میوه بهترین گزینه برای رژیم غذایی هستند.
در طب غربی خواص به، با توجه به برخورداری چشمگیر از فنولیک برای پیشگیری از آنفولانزا اهمیت دارد. این خاصیت در کنار خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی، میوه به را به بهترین گزینه برای پیشگیری از بیماری های ویروسی تبدیل می کند. در کنار استفاده از میوه هایی مثل پرتقال، حتما به را نیز بگنجانید تا بتوانید از خاصیت موثر آن بهره ببرید.
دمنوش به در کنار دمنوش سیب و گلابی، از جمله نوشیدنی هایی که برای التیام قلب و عروق توصیه می شود. علت این امر نیز وجود آنتوسیانین، فلاونول و پروآنتوسیانیدین ها در این میوه مقوی می باشد. همچنین در در گروه میوه هایی نظیر سیب و گیلاس قرار گرفته که برای تنظیم فشار خون مفید فایده هستند.
با خوردن به بخشی از فیبر لازم بدن شما بدون هر گونه کلسترولی تامین می شود. در واقع می توانید در برنامه غذایی خود میوه به را بگنجانید بدون اینکه نگران افزایش سطح کلسترول خود باشید. علاوه بر مصرف تازه به صورت خورش و یا کمپوت از خواص به، برای تامین سلامت خود بهره ببرید. همانطور که میدانید کاهش کلسترول، سلامت قلب را نیز به دنبال داشته و این از دیگر تاثیرات به می باشد.
این میوه خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی و متمایزی داشته و به همین خاطر امکان بروز سرطان را کاهش می دهد. در واقع برای بی اثر سازی رادیکال های آزاد و حفظ سلول ها یکی از موثرترین میوه ها به می باشد. همچنین این میوه دارای خاصیت تانن بوده که غشاهای مخاطی را در برابر سرطان ها حفظ می کند. خواص به؛ موجب نابودی سموم سرطان زا در بدن شده و پیشگیری و درمان را به همراه می آورد.
برای افزایش آرامش و کاهش اضطراب های روزمره یکی از بهترین میوه ها، به می باشد. چه بهتر که این میوه را به صورت آبمیوه و یا دمنوش مصرف کرده تا لذت بیشتری ببریم. در واقع میوه به با وجود مقدار بالای آنتی اکسیدانی که دارد موجب آرامش ذهن شما در طول روز می شود.
طب سنتی در سراسر دنیا بر فواید به، برای سلامت و بینایی بیشتر چشم تاکید دارد. نه تنها برای افزایش کیفیت بینایی بلکه برای پیشگیری از وقوع برخی از بیماری های چشم مصرف این میوه حائز اهمیت می باشد. در واقع آنتی اکسیدان هایی در میوه به وجود داشته که این موضوع را مدیریت کرده ضمن اینکه ویتامین های B به همراه روی و پتاسیم تاثیر گذار هستند.
برای تامین سلامت روده، کبد و معده، میوه به نقش بسیار تاثیر گذاری دارد. همانطور که گفتیم این میوه خواصی دارد که بدن را در برابر عفونت ها و حمله باکتری ها حمایت می کند.
همانطور که می دانید از زمان قدیم در طب سنتی ایرانی و اسلامی خواص به با جوشانده هسته آن مطرح بوده است. یکی از موارد اهمیت مصرف این دانه در درمان اختلالات گوارشی و رفلاکس معده می باشد. همچنین هسته به، در صورت ایجاد تورم در ناحیه گلو و دیگر قسمتهای بدن تاثیر درمانی بسزایی دارد. ضمن اینکه به پوست شما تازگی بخشیده و مانع آسیب نور خورشید و اشعه های UX می شود.