نماینده ولی فقیه در گیلان: مذهبی بودن نهضت جنگل و جایگاه روحانیت میرزا کوچک جنگلی بود که اقبال عمومی جامعه را با این نهضت همراه کرد.
آیت الله فلاحتی افزود: تشریح زوایای گوناگون زندگی و مبارزه میرزا کوچک جنگلی و برگزاری کنگرهای در خور نام و جایگاه این مبارز نستوه و نهضت جنگل ، یکی از مطالبات فرهنگی - اجتماعی گیلانیان محسوب میشود.
وی خاطر نشان کرد: جامعه امروز ایران اسلامی به الگوهای قابل اتکایی ، چون میرزا کوچک جنگلی نیازی وافر دارد.
آیت الله فلاحتی از ائمه جمعه خواست با استفاده از جایگاه ویژه نماز جمعه، فضای التهاب بعد از این اغتشاشات را به سوی امنیت هدایت کرده و فضا را با احساس آرامش گره بزنند.
استاندار نیز در این گردهمایی با اشاره به حرکتهای مذبوحانه دشمنان در اتفاقات اخیر کشور و حمایت افراد معلوم الحال از آشوبگران و اغتشاشگران، گفت: موفقیتها و پیشرفتهای کشور در عرصههای گوناگون، دشمن را به تکاپو انداخته تا با سنگ اندازی و تخریب، چرخ حرکت رو به جلوی این نظام را از کار بیندازد.
دکتر اسدالله عباسی با تاکید بر ظرفیتهای مختلف استان گیلان در عرصههای کشاورزی، تولیدی و گردشگری، به برخی مشکلات، به
وی در ادامه به احیا ٢ هزار واحد تولیدی در کشور و ۱۰۷ واحد تولیدی در گیلان اشاره کرد و گفت : با تکیه بر اقتصاد پویا ، ایجاد زنجیره ارزش در اقتصادِ کشاورزی و حضور در میان مردم و شهروندان با شنیدن درد دلها و دغدغههای آنها، میتوان برای حل مشکلات گامهای موثرتری برداشت.
فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در این همایش با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر جهاد تبیین ، گفت : جایگاه مهم سیاسی عبادی
سردار محمد عبدالله پور یکی از مهمترین دلایل فشار همه جانبه نظام سلطه بر ایران اسلامی را پیشرفتهای دولت و نظام عنوان کرد و افزود: حل بسیاری از مشکلات داخلی در زمانی کوتاه، تثبیت ارتباط با کشورهای همسایه و افزایش خوداتکایی، دشمن را وادار کرد حتی در موضعی انفعالی، به تحرکات و اقدامات مختلف تخریبی و نفوذی دست بزند.
حجت الاسلام و المسلمین عادلی ، مدیر دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گیلان هم در این گردهمایی با اشاره به نقش ائمه جمعه و جایگاه ویژه نماز جمعه در تبیین حقایق و ارتباط با مردم ، گفت: از
همچنین رضا ثقتی ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در چهارمین گردهمایی ائمه جمعه استان با اشاره به برگزاری کنگره بین المللی میرزا کوچک جنگلی در آذرماه گفت : کمیتههای دوازده گانه با محوریت رویکرد استفاده از ظرفیتهای مردمی و معرفی شخصیت انقلابی متعهد و تمدنساز میرزا کوچک جنگلی تشکیل شده است.