پیوستن مجدد به اتحادیه اروپا و کنار رفتن حزب محافظه کار حاکم از قدرت، دو خواسته اصلی تظاهرکنندگان در لندن پایتخت انگلیس بود.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از شبکه المیادین، بحران سیاسی در انگلیس پس از استعفای لیز تراس نخست وزیر این کشور ادامه دارد. در حالی که بوریس جانسون به لندن بازگشت، خبرها حکایت از احتمال بازگشت او به قدرت دارد.
این در حالی است که دهها هزار انگلیسی با برگزاری تظاهرات گسترده در مرکز لندن، خواستار بازگشت کشورشان به اتحادیه اروپا شدند و دولت محافظه کار را عامل زیانهای اقتصادی و وخامت اوضاع معیشتی خودشان دانستند.
دهها هزار انگلیسی از تظاهراتی که از مرکز لندن به طرف میدان پارلمان برگزار شد، پیوستن مجدد به اتحادیه اروپا را خواستار شدند.
یک شهروند انگلیسی گفت: من به اینجا آمده ام تا خواستار پیوستن مجدد به اتحادیه اروپا در سریعترین زمان ممکن شوم. تجربه هولناکی داشتیم و دولت میزان خسارتهای ناشی از برگزیت را درک کرده است.
یک شهروند دیگر انگلیسی گفت: میدانم که در رای گیری در همه پرسی برگزیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) شکست خوردیم، اما کارزار خودمان را برای عضویت مجدد در اتحادیه اروپا آغاز کردیم. کشور به اندازه کافی از آسیبهای برگزیت آسیب دید. انتظار نداریم که فورا به اتحادیه اروپا بازگردیم، اما به مبارزه برای پیوستن آینده به این اتحادیه ادامه خواهیم داد.
تظاهرکنندگان همچنین با سر دادن شعارهایی خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی و نیز کنار رفتن محافظه کاران از قدرت به علت ناکامی آنها در اداره کشور، شدند.
یک شهروند انگلیسی گفت: به اعتقاد من، انتخابات زودهنگام، سرآغاز خوبی برای بازگشت به اروپاست.
یک شهروند انگلیسی گفت: به اعتقاد من، دولت به گرفتن مشروعیت جدید از افکار عمومی نیاز دارد. به اعتقاد من، مردم انگلیس به انتخابات عمومی نیاز دارند تا بار دیگر حرف خودشان را بزنند.
تظاهرکنندگان، دولت محافظه کار را مسئول زیانهای اقتصادی ناشی از برگزیت دانستند که اداره آمار ملی انگلیس آن را ۳۰ میلیارد پوند در سال برآورده کرده است.
برای این تظاهرکنندگان روشن شده است که علت واقعی عقبگرد اقتصادی کشورشان، شکست برگزیت است و تنها راه نجات آنها از بحرانهای پی در پی، بازگشت مجدد به اتحادیه اروپاست.