مدیرکل اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان هرمزگان از پایان عملیات کف سازی بافت تاریخی بندر لافت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مانا؛ سهراب بناوند با اشاره به اهمیت تاریخی بندر لافت در منطقه خلیج فارس و ضرورت حفاظت و نگهداری از این میراث فرهنگی،گفت: این بندر با جاذبههای تاریخی و گردشگری تاریخی و طبیعی از بافتهای ارزشمند جنوب کشور است که در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان افزود:هر ساله اعتبارات مشخصی برای حفاظت و مرمت آثار تاریخی بندر تاریخی لافت از محل اعتبارات ملی و استانی اختصاص مییابد. بناوند گفت: امسال در طرح کف سازی بندر تاریخی لافت برای ایجاد فضای مناسب گردشگری، ۲۲۰ متر از بافت تاریخی بندر لافت کف سازی شد که اعتبارات لازم از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان به مبلغ پنج میلیارد ریال هزینه شد.
بناوند در ادامه با اشاره به اهمیت تاریخی بندر لافت در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز بر ضرورت حفاظت، مرمت و معرفی هر چه بیشتر این منطقه تاریخی تأکید و یکی از مهمترین اقدامات برای جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی به بندر تاریخی لافت را ایجاد اکو موزه در این بندر دانست.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان همچنین به بادگیرهای متعدد در این بندر اشاره کرد و افزود: برای حفاظت از این میراث مهم، در سالهای اخیر توجه ویژه به مرمت بادگیرهای لافت همواره صورت گرفته است.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان هرمزگان افزود: این بندر به بندر بادگیرها معروف است که بیشتر آنها به مرمت اضطراری نیاز دارند.
بندر لافت (بندر بادگیرها) با جاذبههای تاریخی و گردشگری تاریخی و طبیعی از بافتهای ارزشمند جنوب کشور است که در سال ۱۳۸۵ به شماره ۱۶۳۱۵ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.