نماینده ولی فقیه در گیلان: بخشی از عزتمندی هر جامعه مختص ورزشکارانی است که با اخلاق مداری پرچم کشور را به اهتزاز درمیآورند.
آیت الله فلاحتی با اشاره به دو خاستگاه مهم ورزش قهرمانی و ورزش همگانی ، افزود : ورزش پدیدهای انسانی و مایه سلامت، نشاط و شادابی جامعه است و میتواند مهمترین وسیله برای پیشگیری از بسیاری از بیماریها محسوب شود.
وی در ادامه حفظ و ترویج اخلاق مداری و روحیه پهلوانی را نخستین رسم و مرام اهالی ورزش دانست و گفت : ورزشکار و قهرمان با اخلاق و پهلوان میتواند برای جامعه به ویژه قشر جوان الگوی تاثیرگذار باشد.
جهانبخش آرمان ، مدیرکل ورزش و جوانان گیلان نیز در این نشست تلاش برای پیشبرد اهداف عالیه نظام و انقلاب و رضایتمندی مردم را هدفی مهم و ارزشمند برای فعالان و متولیان عرصه ورزش عنوان کرد و گفت: توکل به خداوند و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام برای حضور موفق در میادین ورزشی و توجه به ارزشهای والای اخلاقی و انسانی سرلوحه فعالیتهای ورزشکاران و قهرمانان کشور است.
در این نشست همچنین چند تن از پیشکسوتان ، فعالان و مدیران ورزش استان با اشاره به مشکلات حوزه فعالیت شان ، نظرات و پیشنهادات خود را برای بهبود بخشیدن این حوزه بیان کردند.
---
با توجه به حقیقت آشکار توان و علم و عظمت مطلق جهان شمول ثابت خداوند در مقایسه با توان و دانش ناچیز ثابت بشر حتی پیامبران که در جای جای قرآن بر هر دو تاکید شده است ؛ شرع مبین اسلام با استناد به رهنمودهای محکم و مفصل قرآن و اصول متین استدلالی منطق عقل در باره توسل بشر به غیر از خدا برای دست رسی به نیازهای دشوار دور از دست رس و برای حل معضلات سخت و بغرنج زندگی چه حکمی دارد؟
آیا می توان برای اثبات درستی توسل به غیر از خدا در موارد فوق به احادیث و روایاتی منسوب به پیامبر و امامان از اهل بیت آن حضرت روی آورد که با محکمات قرآن و با اصول استدلال عقلی هماهنگی و انسجام ندارند؟