شهرستان خرمشهر سومین تولید کننده چای ترش در استان خوزستان است.
محمد حسنی نسب گفته کشت چای ترش قابلیت خوبی برای توسعه استان دارد به همین خاطر از متقاضیان برای ایجاد صنایع تکمیلی آن حمایت میشود.
در سالهای گذشته اقدامات خوبی برای آموزش کشاورزان، توزیع بذر رایگان، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و پیگیری تکمیل زنجیره ارزش این محصول انجام شد.
برداشت چای ترش از نیمه اول مهرماه آغاز شد و تا نیمه آبان ادامه دارد.
چای ترش جزء گیاهان مقاوم در برابر کم آبی است و در صنایع غذایی، الیاف، نساجی و چوب استفاده میشود.
همچنین کاربرد وسیع دارویی دارد و اندامهای رویشی آن در صنعت دام و طیور به عنوان علوفه مصرف میشود.