مسئول جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ایران با بحران پیری جمعیت در دهههای آینده مواجه است و علت این مشکل این است که متوسط تعداد فرزندان در خانوادههای ایرانی کمتر از دو فرزند است.
وی اضافه کرد: پیش بینی شده است اگر جمعیت و زادو ولد به همین روال نابسامان پیش برود جمعیت کشور به نصف یا یک سوم کاهش پیدا میکند.
مسئول جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: جمعیت پایین یک کشور به معنای آسیب پذیر بودن آن کشور در حوزههای امنیتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است و هیچ ایرانی نمیخواهد چنین اتفاقی برای کشورش رخ دهد.
احمدزاده اظهارداشت: یکی از راهکارهای دولت برای رفع این معضل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و در نظر گرفتن تسهیلاتی برای ازدواج، فرزندآوری، پیشگیری از سقط و درمان ناباروری است.
کارشناس سلامت میانسالان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: غربالگری بیماریها در بانوان بسیار حائزاهمیت است و با مراجعه به مراکز جامع سلامت و غربالگری سرطان هایی، چون سرطان پستان و دهانه رحم که از بیماریهای شایع زنان است میتوان به پیشگیری یا درمان آن کمک کرد.
لیلا تقربی افزود: همچنین با ارزیابی خطرسنجی بیماریهای قلبی – عروقی در افراد میانسال و سالمند میتوانید از بیماریهای قلبی عروقی با شناسایی به موقع و دقیق پیشگیری کرد.