مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: این شرکت روند توسعهای خود را با همه توان پیش میبرد و هزار کیلومتر شبکه گاز امسال ایجاد و راه اندازی میشود.
وی ادامه داد: در حالی که در سال ۵۷ در کشور تنها ۳۵ هزار مشترک خانگی گاز آن هم به شکل ویترینی و در بخشهایی از کلانشهرها وجود داشت، امروز ایران بزرگترین شبکه انتقال گاز دنیا را دارد، اما اگر از این مزیت به خوبی استفاده نکنیم تبدیل به تهدید میشود تا جایی که ناترازی گاز پیش میآید.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: امروز میزان مصرف گاز در ایران به اندازه ۶۵ درصد از مصرف اتحادیه اروپا است و ما با ۸۶ میلیون نفر جمعیت به اندازه چین گاز مصرف میکنیم.
نوشادی افزود: در زمان حاضر کشور ایران ۴۰۰ هزار کیلومتر شبکه انتقال گاز دارد و پس از آن آمریکا با جغرافیای وسیع خود ۳۳۰ هزار کیلومتر و سپس کانادا، چین و روسیه با حدود ۱۰۰ هزار کیلومتر رتبههای بعدی را دارند.
وی اظهار داشت: راهبرد شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران حمایت از هر طرح دانش بنیانی از مخزن تا مصرف کننده است و امروز همه نیازهای صنعت گاز از لوله تا توربو کمپرسور به اتکاری متخصصان، داخلی سازی شده است.
نوشادی گفت: ایستگاه تقویت فشار خورموج نخستین ایستگاهی است که سیستم کنترل آن تمام ایرانی است و تا کنون این شجاعت وجود نداشته است که از کنترل ایرانی در سیستم به این پیچیدگی استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه امروز اتکا به توان داخلی در شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نهادینه شده است، افزود: با تزریق نقدینگی از سوی این شرکت، توربینهای این ایستگاه با طبیعت گرم منطقه متناسبسازی شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران افزود: امید است روزی صنعت کشور چنان بالغ شود که حتی با باز شدن مرزها هم به سوی شرکتهای دانش بنیان بیایند و به مرزی برسیم که خدمات فنی و مهندسی صادر کنیم.
نوشادی ادامه داد: توسعه پلتفرم و هوشمندسازی سنجش ادوات جریان از دیگر هدفگذاریهایی در دستور کار شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران قرار دارد و در این راستا همه کنتورهای خانگی و صنعتی که ۲۷ میلیون مشترک خانگی و ۳۷ هزار کنتور صنعتی را شامل میشود درجمع آوری دیتا، کنترل و مانیتورینگ هوشمندسازی میشود.