بحرانهای ناشی از تغییرات اقلیمی ستون اصلی همکاریهای فدراسیون جمعیتهای ملی صلیبسرخ و هلال احمر (IFRC) با جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش
در این نشست عطا دوران استراتژیهای فدراسیون در سطح دنیا را شامل رفع مشکلات ناشی از شکافهای موجود در بخش سلامت و بهداشت، مهاجرت گسترده و بحران هویت ناشی از جابهجایی افراد از کشور خود به دیگر کشورها در اثر جنگ یا سوانح طبیعی، حفظ ارزشهای جهان شمول و تقویت جوامع محلی برای تابآوری در مقابل مخاطرات معرفی کرد و تاکید کرد: امروزه همهی اینها را در بستر اثرات نامطلوب تغییرات اقلیمی ارزیابی میکنیم.
وی هشدار داد: ایران از جمله تاثیرپذیرترین کشورهای دنیا از تغییر اقلیم و اثرات آن است.
رئیس دفتر فدراسیون جمعیتهای ملی صلیبسرخ و هلال احمر، فعالیت بیش از ۶ هزار خانه هلال در مناطق کمبرخوردار شهری، روستایی و عشایری را ابتکار جمعیت هلالاحمر ایران دانست و تقاضا کرد: همانطور که خانههای هلال با ارائهی مستقیم و غیرمستقیم آموزشهای همگانی، آمادگی جوامع محلی در برابر مخاطراتی، چون سیل و زلزله را افزایش میدهند؛ لازم است آموزشها برای کنترل و سازگاری با اثرات نامطلوب تغییر اقلیم از جمله خشکسالی، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
او گستردگی فعالیت و عملکرد قوی هلال احمر ایران در بخشهای امداد و نجات در سوانح و حوادث، درمان اضطراری، توانبخشی، بسبج داوطلبان و عضوگیری از کودکان، نوجوانان و جوانان را مایه فخر فدراسیون و نهضت جهانی صلیب سرخ دانست و گفت: مهم است که فعالیتهای مختلف شما به خوبی اطلاعرسانی شود تا قابلیتهای هلال احمر ایران در مجموعه نهضت صلیب سرخ به خوبی مشاهده و در راستای تبادل تجارب مورد استفاده دیگر جمعیتهای ملی قرار گیرد.
گفتنیاست، در حال حاضر جمعیتهای ملی ۱۹۲ کشور جهان عضو فدراسیون جمعیتهای صلیبسرخ و هلال احمر هستند و به گفته فرانچسکو روکا رئیس این فدراسیون، هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در فهرست ۵ جمعیت بزرگ و پرماموریت در دنیاست.