کردستان با تولید سالانه ۱۴۱ هزار تُن انواع انگور، رتبه دوم کشور از لحاظ تولید انگور دیم را به خود اختصاص داده است.
زاهد حاجی میرزائی اظهار کرد: ۱۷ هزار و ۴۶۱ هکتار از مجموع باغات کردستان به کشت انگور اختصاص دارد که ۱۲ هزار هکتار از این مقدار بهطور دیم و مابقی کشت آبی است.
حاجی میرزائی با اعلام تولید ۸۰ هزار تُن انگور در باغات دیم استان، افزود: ۳۷ درصد تولید انگور دیم در شهرستان مریوان، ۱۹ درصد شهرستان سروآباد و ۱۵ درصد مربوط به شهرستان بانه است.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: استان کردستان از لحاظ سطح و تولید انگور دیم بعد از استان فارس، جایگاه دوم کشوری را دارد.
وی افزود: رتبه نخست زیرکشت و تولید انگور دیم در استان را هم شهرستان مریوان به خود اختصاص داده است.
حاجی میرزائی با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت انگور آبی استان مربوط به شهرستانهای سنندج، بیجار و قروه و بیشترین تولید هم مربوط به سنندج است، اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد ارقام کشت شده انگور در باغات دیم استان رهشه و خوشناو و بیشترین ارقام آبی هم کشمشی سفید و قرمز، عسگری، فخری و یاقوتی است.