استاندار مازندران:واقعه غدیر، تداوم خط نبوت محمدی (ص) است و اندیشههای نبوی با حکمت علوی در یک راستا تحلیل و تبیین شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،استاندار مازندران در کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در ساری گفت: امروز رویداد غدیر به عنوان یکی از کانونهای رهایی بخش تفکر شیعه میتواند در ارتباط با اندیشههای مولا علی مورد بررسی تطبیقی قرار گیرد تا رابطه تنگاتنگ اندیشههای نبوی با حکمت علوی در یک راستا تحلیل و تفسیر شود.
سیدمحمود حسینی پور افزود:برای تعمیق ابعاد واقعه غدیر یکی از بزرگترین و مبارکترین رویدادهای تاریخی شیعیان جهان بصورت نظری و علمی اهتمام و مجاهدت میکنند.
او گفت: بدون شک؛ غدیر که جریان نبوت محمدی (ص) را به ولایت امامان معصوم (علیهم السلام) پیوند زد، میراثی است که کماکان امت اسلامی و شیعیان مولا علی برای اتکا و ابتناء به آن برای گذر از جهان کفرآلود امروز؛ نیاز به بازشناسی گوشه ها، رمزها و دنیای گسترده آن دارند و در این میان نمیتوان نقش موثر و نافذ اندیشمندان و صاحب نظران را نادیده گرفت.
حسینی پور ادامه داد: این کنگره بین المللی فاخر، به همان نحو که طراحی و هدفگذاری شده است، بتواند با تدوین، انتشار و توزیع مطالب و مقالات برگزیده؛ زمینه بهره گیری طیف گسترده تری از جامعه هدف را با اهداف و پیامهای والای غدیر و کتاب نهج البلاغه، راهنمای انسان کامل و راه و نهجی بلیغ و روشن به سوی سعادت الهی را فراهم آروند.
استاندار مازندران با بیان اینکه غدیر تنها یک نام و جغرافیای خاص نیست، بلکه یک تفکر و رویدادی است که بصورت کانون وحدت بخشی به حرکت دینی، فکری، سیاسی و فرهنگی شیعیان در طول تاریخ جلوه گر شده است، افزود: غدیر، نشانه و رمزی است که از تداوم خط نبوت خبر میدهد.
او ادامه داد: غدیر سرچشمه اعتقادی است که سرمایه اساسی همه طاعتها از آن منشأ میگیرد، و نبوت همه رسولان در آن معنی میشود و کانون تمامی تعالی هاست، از این رو شناخت غدیر از ضروریترین و بنیادیترین شناختهای اعتقادی است.
استاندار مازندران، گفت: واقعه غدیر مهمترین اصلی است که پس از توحید از همه مفاهیم و ارزشهای اسلامی بالاتر است و عدم شناخت صحیح ولایت از حادثه شگفت انگیز غدیر گمراهی و ضلالت به بار میآورد چرا که بعد از غدیر بود که جبهه حق و باطل و دروغ و راست، به صورتی منافقانه وار روبروی هم قرار گرفت.
او ادامه داد: پژوهندگان و صاحب نظران باید دقایق و مسایل اساسی غدیر را برای عموم مردم بویژه جوانان نطرح و تبیین کنند.
حسینی پور گفت: شجاعت، عصمت و قدرت را از ویژگیهای پیامبر (ص) دانست و با بیان این که بر همین اساس جانشین خود، حضرت علی (ع) را به دستور خداوند برای همه امت خود معرفی کرد.
استاندار مازندران افزود: ما امروز هم جلوههای شجاعت نبوی و اولیاء الله را در امامین انقلاب و، ولی فقیه زمان میبینیم که در هیچ مقطع و در هیچ صحنهای از آنچه که مصلحت دین خدا و انقلاب اسلامی بوده، کوتاه نیامدند.
او در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بیتردید نهجالبلاغه، جامعترین کتاب پس از قرآن است که میتواند راهنمای انسان در تمام ابعاد زندگی به شمار آید و هدایت بشر را در عرصههای گوناگون عهدهدار شود، گفت: متاسفانه این گنجینه بشری و فیض الهی کماکان در میان شیعیان بنحوی که باید مورد تدقیق و شناخت عمومی قرار نگرفته و در این خصوص نیز اهل تحقیق باید با جدیت پای کار بیایند.
حسینی پور، افزود: امروز رویداد غدیر به عنوان یکی از کانونهای رهایی بخش تفکر شیعه میتواند در ارتباط با اندیشههای مولا علی مورد بررسی تطبیقی قرار گیرد تا رابطه تنگاتنگ اندیشههای نبوی با حکمت علوی در یک راستا تحلیل و تفسیر شود.
استاندار مازندران، افزود: نهج البلاغه سند ماندگاری امامت و ولایت است و باید این مسائل را اندیشمندان و اصحاب تحقیق مورد واکاوای قرار دهند.