بمناسبت روز جهانی غذا از ۱۷ تولید کننده و کارشناس کنترل کیفیت برتر صنایع غذایی مازندران قدردانی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران ضمن طرح چالشها و فرصتهای بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و بازار، گفت: در این همایش ۹ واحد تولیدی و هشت کارشناس برتر کنترل کیفیت صنایع غذایی استان معرفی شدند.
باقری افزود: مازندران هم اکنون ۱۱ درصد از ارزش سبد غذایی کشور را در اختیار دارد، به گفته کارشناسان با شناسایی و استفاده مطلوب از ظرفیتهای موجود این مقدار میتواند تا ۳۵ درصد برسد.
او گفت:بیش از ۲۰۰ واحد صنعتی در تولید موادغذایی متنوع فعال هستند، این یعنی نیمی از صنعت استان به صنایع غذایی اختصاص دارد.
حامد گلی گزارش می دهد
۲۴ مهرماه روز جهانی غذا است، شعار امسال در ۴ بخش محصول بهتر، تغذیه بهتر، زیستگاه بهتر و زندگی بهتر است.