رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برای تبادل استاد و دانشجو، برگزاری سیمنارها و وبینارهای مشترک و برگزاری رویدادهای کارآفرینی با دانشگاههای اسپانیا اعلام آمادگی کرد.
رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران همچنین برای تبادل استاد و دانشجو، برگزاری سیمنارها و وبینارهای مشترک و برگزاری رویدادهای کارآفرینی با دانشگاههای اسپانیا اعلام آمادگی کرد.
یداللهی با تشریح اهداف ایجاد رشته و تأسیس دانشکده کارآفرینی، گفت: برای توسعه اقتصادی و ایجاد رفاه عمومی لازم است اقتصاد ایران به سمت بخش خصوصی برود. باور داریم که نهاد دانشگاه در شرایط گذار اقتصاد کشور، دارای ماموریتهایی مانند توسعه قابلیتهای کارآفرینی در دانشجویان همه رشتهها، ترویج فرهنگ کارآفرینی در جامعه، کمک به کارآفرین شدن دانشگاهها و توسعه کارآفرینی اجتماعی در کشور است.
رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران افزود: بنابراین در برنامههای آموزشی دانشکده کارآفرینی، اولویت بالایی برای دو بخش اقتصادی گردشگری و فناوری اطلاعات قائل شدهایم چرا که جاذبههای گردشگری در سراسر ایران وجود دارد و توسعه کسبوکار در این بخش دارای اثربخشی زیادی در تغییر رفاه مردم است و همچنین برای همگامی با پیشرفتهای جهانی به رشته کارآفرینی در فناوری اطلاعات نیاز داریم و این رشته در توسعه همه صنایع اثرگذار است.
رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران همچنین توسعه ارتباطات علمی بین کشورها را مقدمهای برای توسعه روابط اقتصادی دانست و از سفیر اسپانیا در ایران دعوت کرد تا در کنفرانس آتی توسعه کارآفرینی اجتماعی از طریق گردشگری به سخنرانی بپردازد و تجربه اسپانیا در توسعه گردشگری را ارائه نماید.
آنخل لوسادا فرناندز سفیر اسپانیا در ایران نیز در این دیدار بر نقش کارآفرینی در بخش خصوصی و اهمیت آن در اقتصاد و تولید ثروت و در پی آن ثبات داخلی در کشور اشاره کرد.
سفیر اسپانیا در ایران با توجه به سابقه علمی حضورش در دانشگاه والنسیا، نسبت به تمدید قرارداد خواهرخواندگی دانشکده کارآفرینی با دانشگاه والنسیا و عقد تفاهمنامه با دانشگاه بارسلونا تاکید کرد و برای برگزاری یک دوره بینالملی آموزش زبان اسپانیایی با دانشکده کارآفرینی پیشنهاد داد.
آنخل لوسادا فرناندز همچنین دعوت رئیس دانشکده کارآفرینی برای حضور در نخستین کنفرانس بینالمللی کارآفرینی اجتماعی با رویکرد گردشگری به عنوان سخنران کلیدی را پذیرفت.