سرپرست حجاج ایرانی از مسئولان حوزه حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری خواست که با بکارگیری راهکارهای مناسب، توصیههای رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران حج را تحقق بخشند.
وی تاکید کرد: معاون فرهنگی بعثه باید ضمن فرهنگ سازی، برای حضور بیشتر زائران در مساجد اهل سنت، انجام طواف، خواندن نماز و قرائت قرآن در سرزمین وحی به نیابت از آشنایان و نزدیکان بعنوان سوغات سفر، حضور قاریان کشورمان و قرائت قرآن در اماکن زیارتی و محافل و اجتماعات زائران دیگر کشورها و ترویج سبک زندگی اسلامی و معاون بین الملل هم در راستای افشاگری جنایات صهیونیست ها و پرداختن به بعد بین المللی حج برنامه ریزی و اقدام کنند.
رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این باره گفت: معاون حج و عمره سازمان حج این توصیه ها را در دستور کار خود قرار داده و درحال برگزاری نشست های کارشناسی با دست اندرکاران این حوزه و نمایندگان دستگاه های ذی ربط برای یافتن راهکارهای مناسب است.
در ادامه این نشست، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از طرح های عربستان برای جذب حداکثری زائران عمره گزارش داد و گفت: به ترتیب در ماههای محرم، صفر و سه هفته اول ربیع الاول، عربستان ۵۸۹، ۶۴۸ و ۴۳۲ هزار تصریح عمره صادر کرده است.
اکبر رضایی از کشورهای اندونزی، پاکستان، هند، عراق، یمن و اردن بعنوان کشورهایی نام برد که در این مدت بیشترین عمره گزار را داشته اند.
این نشست با گزارش مهران فرشید مدیرکل دفتر طرح، برنامه و فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت درباره ویژگی های سامانه های جامع عتبات و زیارت و اقدامات انجام شده برای پاسخگویی به درخواست های اعزام در حوزه های عتبات عالیات، سوریه و حج ادامه یافت و حجت الاسلام والمسلمین نواب از رئیس سازمان حج و زیارت خواست امکان دسترسی مدیران و مسئولان مرتبط را به سامانه جامع عتبات فراهم نماید تا اطلاعات آن در راستای بهینه شدن فعالیت ها و ارائه خدمات مطلوب تر به زائران مورد استفاده قرار گیرد.
در این نشست همچنین حجت الاسلام والمسلمین صحبت الله رحمانی معاون عتبات سازمان حج و زیارت درخصوص پیگیری های انجام شده برای راه اندازی مجدد سفر کاروان های زیارتی به سوریه، گزارشی ارائه کرد.