مدیر کل امور اجتماعی و مشارکتهای سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از اجرای طرح «شمیم خدمت» در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه کشور خبر داد.
وی با اشاره به اینکه در قالب این طرح آموزش، اشتغال و تولید با محوریت بقاع متبرکه مورد توجه قرار میگیرد، افزود: در قالب این طرح توانمند سازی افراد کم برخوردار مورد توجه قرار می گیرد و این طرح در قالب سه گام آموزش و مهارت آموزی، ایجاد اشتغال و عرضه و فروش محصولات تولیدی انجام می شود.
مدیر کل امور اجتماعی و مشارکت های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به برنامه هایی که در گام آموزش و مهارت آموزی دنبال می شود، اضافه کرد: در این مرحله با استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه با سازمان ها و نهادهای مرتبط تعامل انجام می شود و از تجربیات کارآفرینان نمونه و صاحبان مشاغل استفاده می شود.
معممی مقدم گفت: سازمان فنی و حرفه ای، قرارگاه محرومیت زدایی سپاه، سازمان بسیج، دفتر تبلغات اسلامی، معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امدا امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، وزارت جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی از جمله دستگاه هایی هستند که با آنها در اجرای این طرح تعامل می شود.
وی افزود: مشاغلی همچون فرش بافی، گلیم بافی، خیاطی، نمددوزی، چرم دوزی، پرورش گیاهان دارویی، خوشنویسی و نقاشی، پرورش مرغ خانگی، تولید شیرینی جات و ترشی جات خانگی، نجاری و منبت کاری از جمله مشاغلی هستند که در مورد آن ها آموزش و اشتغال آفرینی صورت میگیرد.
مدیر کل امور اجتماعی و مشارکت های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تصریح کرد: مراکز افق بقاع متبرکه با فراهم کردن زیر ساخت های لازم می توانند این ظرفیت را به وجود آوردند که کارآموزان، تولیدکنندگان و تمام کسانی که می توانند محصولات را تولید و عرضه نمایند برای فروش به نمایش عموم گذارند و عرضه محصولات تولیدی در سه قالب ایجاد فروشگاه در جوار بقاع متبرکه، ایجاد بازارچه های خیریه و فروش در بستر فضای مجازی انجام خواهد شد.
معممی مقدم ادامه داد: در قالب این طرح در سال گذشته اقداماتی همچون راه اندازی کمیسیون شمیم خدمت در ستاد سازمان اوقاف، تعیین شرح وظایف جهت ایفای نقش و مشارکت مردم، تشکیل ستاد راهبری طرح در ادارات کل استانها، تاکید بر برون سپاری طرح به کارآفرینان موفق و برتر استان، تاکید برمشارکت حداکثری دست اندرکاران بقاع متبرکه و متولیان موقوفات دنبال شد.