معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، ریشه تعهد و تعلق سازمانی را در رضایت سازمانی دانست.
وی افزود: اخلاق سازمانی به ارتقای ارزشهای اجتماعی، سازمانی و عملکرد در چهارچوب اداری تأکید دارد و با افرادی که در سازمان کار میکنند، گره خورده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت فرهنگ سازمانی و عمل کردن به آن، ادامه داد: فرهنگ سازمانی یعنی الگوی مشترک فکر کردن، احساس کردن و عکسالعملنشان دادن در یک سازمان که باید در وزارت بهداشت بر اساس دستورالعملهای تدوینشده بهصورت متمرکز به اجرا درآید.
رحیمی درباره تعلق سازمانی گفت: مدیران ما وظیفه دارند کارکنان خود را تکریم و تشویق کنند و در این راستا باید احساس تعلق سازمانی را با برقراری ارتباط دوستانه و صمیمانه، فراهمسازی فضای رشد کارکنان، توجه به شفافسازی سازمانی، رهبرگونه رفتار کردن و تبعیض نگذاشتن بین کارکنان ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه باید در مسیری حرکت کنیم که بروکراسی دست و پاگیر اداری حذف شود، افزود: فرایندها و بروکراسی اداری باید از سر راه مردم حذف شود و سیستم و سازمان به مسیری حرکت کند که چابک و کارآمد شود و روند اداری در کوتاهترین زمان ممکن عملیاتی شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به نقش منابع انسانی در نظام سلامت گفت: منابع انسانی سازمان از اهمیت بالایی برخوردار است و اصلیترین سرمایه سازمان، منابع انسانی است که در همه ابعاد مختلف باید به آن توجه ویژهای شود.
رحیمی با تأکید بر توجه به رفاهیات پرسنلی افزود: از مهمترین موضوعاتی که در راستای ارتقا انگیزه کارکنان باید به آن توجه ویژهای شود، رفاهیات پرسنلی است که در همین راستا از مدیران میخواهم حوزههای مختلف رفاهی را برای پرسنل فراهم کنند.
وی با بیان اینکه در وزارت بهداشت کمبود نیروی بهداشتی و درمانی کاملاً مشهود است، گفت: براساس بررسیهای اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت، در ۴ سال گذشته با توجه به حجم بازنشستگان و جایگزین نشدن نیروهای جدید، کمبود نیرو در وزارت بهداشت به بیش از ۱۰۰ هزار نفر رسیده است که انتظار میرود سازمان اداری و استخدامی در این راستا مجوزهای لازم را برای وزارت بهداشت، اخذ کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت افزود: سیاستهای کلی وزارت بهداشت در دولت سیزدهم در خصوص جذب منابع انسانی، تبدیل وضعیت کارکنان و برقراری سهمیه استخدام با امتیاز مناسب برای نیروهایی که در دوران کرونا از ۱ روز تا بیش از آن خدمت کردهاند، خواهد بود.
رحیمی با بیان اینکه شهرستان ملایر با توجه به حجم جمعیت شهری و امکانات متنوع، ظرفیت بالایی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارد، گفت: موضوع توسعه آموزش دانشکده علوم پزشکی ملایر، تکمیل طرح بخش آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین (ع)، تجهیز و اتمام طرح بیمارستان خیّرساز جوراب، تکمیل و راهاندازی بخش ناباروری بیمارستان مهر، توسعه اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان و همچنین تأمین نیرو در حوزههای مختلف بهخصوص پرستار و کمک پرستار در دستور کار این معاونت قرار دارد.