همزمان با سراسر کشور به صورت ارتباط ویدئو کنفرانس با رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب و وزیر آموزش و پرورش از ۱۱ باب مدرسه برکت در هرمزگان بهره برداری شد.
یوسف نوری با اشاره به کمبود مدرسه به علت فرسودگی و مسائل مهاجرتی و فرهنگی گفت: آموزش و پرورش جز با کمک مجموعههایی، چون ستاد اجرایی فرمان امام نمیتواند اداره شود و از ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسهای که تعهد شده هزار و ۷۰۰ مدرسه محقق شده است.
آیتالله محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب نیز با قدردانی از خدمات ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: ستاد اجرایی در مواقع سیل و زلزله و برای درمان بیماران لاعلاج خدمات بسیاری ارائه میدهد.
رضا مدرس معاون عمرانی استاندار هرمزگان هم گفت: این مدارس شامل ۲۹ کلاس و زیربنای ۳ هزار و ۳۵۷ مترمربع است که برای ساخت آنها ۳۹ میلیارد تومان با مشارکت بنیاد برکت و اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان هزینه شده است.
سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز در این مراسم گفت: ستاد اجرایی فرمان امام در ۳ حوزه توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و امدادی و زیربنایی فعالیت میکند.
نوروزی افزود: ۷۵ درصد از فعالیتهای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به فعالیتهای توانمندسازی اقتصادی اختصاص مییابد و ۲۵ درصد باقی مانده صرف فعالیتهای امدادی و زیربنایی میشود.
بیشتر بخوانید: مدرسه شش کلاسه در سایه خوش ساخته می شود
وی گفت: تاکنون ۱۸۲ هزار طرح اقتصادی را اجرا کردهایم که از این عدد ۱۷۱ هزار طرح در بنیاد برکت رخ داده است و مجموعا ۱۵۹ هزار میلیارد را در حوزههای اقتصادی سامان دادهایم که نتیجه آن یک میلیون و ۹۸ هزار فرصت شغلی است.
مدیرعامل بنیاد برکت هم گفت: بنیاد برکت امسال ساخت ۲۰۰ مدرسه جدید با هزار کلاس درس را با اولویت جایگزینی با مدارس کانکسی در دستور کار دارد و ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای این منظور تخصیص داده است.
محمد ترکمانه افزود: هم اکنون ۳ هزار و ۷۵۰ روستا در سراسر کشور تحت پوشش فعالیتهای مدرسهسازی بنیاد برکت قرار دارد و ۲۵۰ هزار دانشآموز در مدارس برکت مشغول به تحصیل هستند.
هم اکنون بنیاد برکت در استان هرمزگان ۲۳ طرح مدرسه سازی در دست اجرا دارد.