معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز: واکسن آنفلوآنزا در داروخانههای خوزستان موجود است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، دکتر رضا گنجی با اشاره به تامین واکسن آنفلوآنزا در داروخانه های خوزستان گفت : داروخانههای امام سجاد در بیمارستان گلستان، امام صادق (ع) در منطقه کمپلو و داروخانه امام صادق (ع) واقع در خیابان زاویه اهواز به تعداد کافی واکسن آنفلوآنزا دارند ضمن اینکه این واکسن در داروخانههای بخش خصوصی هم موجود است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به اینکه واکسنهای موجود در بازار از نوع ایرانی و خارجی است افزود : قیمت واکسن ایرانی حدود ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال بوده و نوع خارجی آن ارزانتر است ضمن اینکه یک شرکت دارویی داخلی اعلام کرده میتواند به هر تعدادی این نوع واکسن را بین داروخانهها توزیع کند، اما، چون قیمت این واکسن بالا است تقاضا در داروخانهها کم است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: قبلا، چون قیمت واکسن آنفلوآنزا ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار ریال بود همه اعضای خانواده این واکسن را تزریق میکردند، اما اکنون داروخانهها در حد بسیار کم این واکسن را تهیه میکنند.
وی با بیان اینکه مشکل کمبود سُرُم در خوزستان وجود ندارد افزود: با توجه به مصرف بی رویه سرم و همچنین موج بیماری کووید ۱۹، در شهریورماه میزان سرم کشور کم شد، اما الان شرایط بهتر شده است.
گنجی گفت: در بخش بستری بیمارستانها در خوزستان مشکلی از لحاظ کمبود سُرُم نداریم و تنها در بخش سرپایی کمی مشکل وجود دارد. با توجه به اینکه خریدها نقدی است برخی از داروخانهها توانایی خرید نقدی سُرُم را ندارند از طرفی شرکتهای بیمه با تاخیر پول داروخانهها را پرداخت میکنند به همین دلیل برخی از داروخانهها تمایلی به آوردن سُرُم ندارند.
وی افزود: کمبود سُرُم کشوری است، ولی ما این مشکل در خوزستان مدیریت شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص وضعیت دارو در استان گفت: وضعیت آنتی بیوتیکهایی که برای کودکان استفاده میشود مثل شربتهای آزیترومایسین و سفکسیم خیلی مساعد نیست و تا الان قطره چکانی این موضوع را مدیریت کردیم البته قرار بود در مهرماه گشایشی ایجاد شود که امیدوارم وضعیت بهتر شود.
وی افزود: هر کسی که آبریزش بینی داشت نباید سریع آنتی بیوتیک استفاده کند. سرماخوردگی یک بیماری ویروسی است که خود به خود خوب میشود. بسیاری از مردم بدون اینکه به پزشک مراجعه کنند به داروخانه مراجعه کرده و درخواست آنتی بیوتیک میکنند که درست نیست.
در حال حاضر ۹ شهرستان خوزستان در وضعیت زرد و مابقی شهرستانهای استان در حالت آبی کرونایی هستند.