نتایج یک مطالعه نشان میدهد مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده در طول دوره بارداری و هنگام پرورش کودک، با افزایش خطر اضافه وزن یا چاقی در فرزندان همراه است.
یافتههای این تحقیق نشان داد که پس از در نظر گرفتن عوامل مخدوشگر، مصرف غذاهای فوق فرآوری شده مادر در طول دوره بارداری و همچنین در دوره پرورش کودک با ۲۶ درصد خطر بیشتر برای اضافه وزن یا چاقی در فرزندان همراه است، البته مصرف غذاهای فوق فرآوری شده در قبل از بارداری با افزایش خطر اضافه وزن یا چاقی در فرزندان مرتبط نبود.
برای تایید این یافتهها و درک مکانیسمهای بیولوژیکی و عوامل تعیینکننده محیطی، مطالعات بیشتری مورد نیاز است.
یافتههای این تحقیق از اهمیت تبعیت از توصیههای غذایی و بهبود تغذیه زنان در سنین باروری برای ارتقای سلامت فرزندان حمایت میکند.