نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۲۰ میلیون یورو برای خط ۲ قطار شهری تبریز از فاینانس خارجی به حساب شهرداری این شهر واریز میشود.
وی اعلام کرد: پیگیر برخی از اعتبارات شهرداری همچون عوارض شهری و سهم شهرداریها از ارزشافزوده مالیات در مجلس شورای اسلامی هستیم.
این نماینده مجلس افزود: شهرداری تبریز اراضی رهاشده دستگاههای دولتی را پایش کند و نمایندگان تبریز نیز پیگیر تعیین تکلیف این اراضی هستند.
شهردار تبریز هم گفت: آخرین وضعیت ۷۷ طرح نیمهتمام شهری احصا شده و با هماهنگی با اعضای شورای اسلامی شهر، استاندار آذربایجانشرقی و نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی فعالسازی این پروژهها جزو برنامه کاری قرار گرفته است.
یعقوب هوشیار اظهار کرد: بزرگترین دستاورد شهرداری، احصا و تعیین تکلیف پروژههای نیمه تمام است که علاوه بر توسعه شهری، به اشتغالزایی نیز کمک میکند.
وی ادامه داد: نتیجه همراهی نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی با مدیریت شهری، اخذ اوراق مشارکت در حوزه حمل و نقل عمومی شهر همچون مترو و اتوبوس است و تولید آسفالت نسبت سال قبل پنج برابر بیشتر شده و تلاش داریم دومین کارخانه تولید آسفالت را در غرب تبریز راهاندازی کنیم.
خط ۲ متروی تبریز به طول حدود ۲۲٬۴ کیلومتر شامل ۲۰ ایستگاه از محدوده زمینهای قراملک (کارخانه کود آلی) شروع شده، از طریق خیابان وحدت و میدان قراملک و پس از عبور از زیر خیابان آخونی، خیابان قدس، سه راه امین، میدان دانشسرا، وارد خیابان عباسی شده و تا میدان شهید فهمیده امتداد یافته و در ادامه به سمت سه راهی ولیعصر، میدان استاد معین حرکت میکند و در نهایت در میدان بسیج خاتمه مییابد.
مترو تبریز در پنج خط (چهار خط اصلی و یک خط حومهای) به طول کلی ۱۰۰ کیلومتر طراحی شده است.
در حال حاضر خط یک متروی تبریز به طول ۱۷٫۲ کیلومتر در ۱۸ ایستگاه از ایستگاه ائلگولی تا ایستگاه نور در حال بهرهبرداری است.